ΠΑΟΚ: Πρώτα προπόνηση, μετά τεστ για τον κορονοϊό

ΠΑΟΚ: Πρώτα προπόνηση, μετά τεστ για τον κορονοϊό

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Πρώτα προπόνηση, μετά τεστ για τον κορονοϊό

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (18/5) και το απόγευμα θα υποβληθούν σε τεστ για τον Covid 19.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται εν αναμονή των αποφάσεων για το υπόλοιπο της σεζόν, συνεχίζοντας τις προπονήσεις προκειμένου να είναι έτοιμοι για κάθε περίπτωση.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το πρόγραμμα της Δευτέρας (18.05) περιελάμβανε αρχικά δουλειά στη φυσική κατάσταση με τρέξιμο και συνεχίστηκε με ποδόσφαιρο. Οι παίκτες υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου εξασκήθηκαν στο passing game και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στο φινάλε έπαιξαν 3 εναντίον 3 σε μικρό χώρο.

Το αγωνιστικό τμήμα το απόγευμα θα υποβληθεί σήμερα Δευτέρα (18.05) σε τεστ για τον Covid 19 κι αν τ’αποτελέσματα είναι αρνητικά, θ’ αρχίσουν άμεσα οι ομαδικές προπονήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα