ΠΑΟΚ: «Παράταση» στις ομαδικές προπονήσεις

ΠΑΟΚ: «Παράταση» στις ομαδικές προπονήσεις

ΠΑΟΚ: «Παράταση» στις ομαδικές προπονήσεις

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα υποβληθούν για δεύτερη φορά τη Δευτέρα (18/5) σε τεστ για τον κορονοϊό και μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις.

H κυβέρνηση μπορεί να άναψε το πράσινο φως για ομαδικές προπονήσεις από τη Δευτέρα (18/5), ωστόσο στον ΠΑΟΚ η επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς θα γίνει είτε την Τρίτη (19/5) ή μια μέρα αργότερα την Τετάρτη (20/5).

Οι παίκτες του «Δικεφάλου», μετά το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Αμπέλ Φερέιρα, θα επιστρέψουν τη Δευτέρα (18/5) ξανά στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας και θα συνεχίσουν το πρόγραμμα ανά γκρουπ, καθώς έχουν προγραμματίσει να υποβληθούν για δεύτερη φορά οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τιμ σε τεστ για τον κορονοϊό.

Ανάλογα με το πότε το ιατρικό τιμ πάρει τα αποτελέσματα στα χέρια του θα εξαρτηθεί και ο χρόνος επιστροφής στις ομαδικές προπονήσεις.

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν τις αποφάσεις που θα παρθούν στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Λίγκας τη Δευτέρα (18/5) προκειμένου να καταρτίσουν ανάλογα και το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα