ΑΕΚ: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού και της δεύτερης εξέτασης

ΑΕΚ: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού και της δεύτερης εξέτασης

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού και της δεύτερης εξέτασης

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν το απόγευμα της Δευτέρας στα Σπάτα, μετά το ρεπό της Κυριακής και υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορονοϊού.

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και εργαζόμενοι στην Ένωση επανέλαβαν τα τεστ και όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ όλα τα τεστ ανίχνευσης Covid-19 και της δεύτερης σειράς εξέτασης, ήταν αρνητικά. Ετσι, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις, όπως έκαναν το τελευταίο διάστημα ανά γκρουπ των έξι παικτών.

«Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και της δεύτερης σειράς εξέτασης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στα Σπάτα στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και σε όλα τα μέλη του σταφ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα συνεχίζεται αυτή την ώρα η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα».

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού και της δεύτερης σειράς εξέτασης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα