60 χρόνια Α' Εθνικής: Τα σκορ και η συχνότητά τους

bet365

Από την θεματογραφία του λευκώματος «60 χρόνια Α’ Εθνικής» υπάρχει το θέμα με τα πιο συνηθισμένα σκορ, αλλά και αυτά που εμφανίστηκαν μια μόλις φορά.

Στα 60 χρόνια πρωταθλημάτων 38 διαφορετικά σκορ έκαναν την εμφάνισή τους.

Υπολογίζοντας όλους τους αγώνες για την κατηγορία, με κανονική περίοδο, πλέι οφ, πλέι άουτ και μπαράζ το 1-0 έχει εμφανιστεί 3372 φορές. Από αυτές οι 2292 ήταν με νικητή τον γηπεδούχο (1-0), και 1075 με νικητή φιλοξενούμενο (0-1), ενώ πέντε φορές εμφανίστηκε σε ουδέτερο γήπεδο. Δηλαδή σε κάθε πέντε αγώνες, ο ένας τελειώνει με 1-0 ή 0-1.

Ακολουθεί το 2-0, που βέβαια είναι ενισχυμένο, καθώς αποτελούσε για πολλά χρόνια το σκορ του μηδενισμού, ενώ τα τελευταία χρόνια τη θέση του πήρε το 3-0.

Υπάρχουν και έξι σκορ, που έχουν εμφανιστεί μια και μοναδική φορά στην ιστορία. Το 10-0, το 11-0, το 5-5, το 7-3 (3-7 ουσιαστικά, αφού ήταν εκτός έδρας), το 8-3 και το 9-0.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED