Παναθηναϊκός:«Ας πάει ο Αυγενάκης εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος»!

Παναθηναϊκός:«Ας πάει ο Αυγενάκης εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος»!

Παναθηναϊκός:«Ας πάει ο Αυγενάκης εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος»!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ρίχνει... πόρτα στην επίσκεψη του υφυπουργού αθλητισμού στο Κορωπί και τον κατηγορεί για εκμετάλλευση της κατάστασης με στόχο την προβολή!

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πρόκειται να δώσει το παρών κατά την διάρκεια της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί για να πάρει από κοντά μία... γεύση για τα μέτρα που έχει πάρει η ΠΑΕ για την προστασία των μελών της από τον Κορονοϊό. Το βράδυ της Τετάρτης, όμως, ήρθε η έντονη αντίδραση του Τριφυλλιού στην διαρροή για την επίσκεψη του Αυγενάκη.

Επί της ουσίας οι ᾽᾽πράσινοι᾽᾽ κλείνουν την πόρτα στον υφυπουργό και τον κατηγορούν για επικοινωνιακή προβολή και εκμετάλλευση της κατάστασης.

Συγκεκριμένα έλεγαν, στην ΠΑΕ:

᾽᾽Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύει τον υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη. Αντίθετα, η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτός᾽᾽!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα