Τώρα που ο ΠΑΟΚ έχει 78-6-1!…

Τώρα που ο ΠΑΟΚ έχει 78-6-1!…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος κάνει μέσα από το blog του στο gazzetta μία καταμέτρηση αποτελεσμάτων του ΠΑΟΚ, συγκρίνει και αναρωτιέται…

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Είχε, λέει, 46 νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο Ολυμπιακός στα 52 παιχνίδια του με τις εννιά ομάδες, που κατά την ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας «ήταν στο άρμα του» στο ξεκίνημα της δεκαετίας.

Κατ΄ αρχάς να ξεπεράσω το…τραγικό ότι ο Ολυμπιακός από τη μία υποτίθεται ότι είχε εννιά παραρτήματα κι από την άλλη υποτίθεται ότι είχε και ένα κάρο δικούς του διαιτητές, για να κερδίζει τα…παραρτήματα!!! Και να αναρωτηθώ, τι ακριβώς σημαίνουν τα αποτελέσματα που είχε ο Ολυμπιακός με αυτές τις ομάδες; Ότι και καλά κάθονταν κι έχαναν από τον Ολυμπιακό; Δηλαδή, ο Ολυμπιακός που εκείνη την χρονική περίοδο κέρδιζε στην Ευρώπη την Ντόρτμουντ, την Άρσεναλ, τη Μαρσέϊγ, την Μπενφίκα, την Άντερλεχτ, τη Γουνάϊτεντ, τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο, έπρεπε να έστηνε τα παιχνίδια του με την Καλλονή και την Κέρκυρα;…

Ας το ξεπεράσουμε κι αυτό. Κι ας αφήσουμε το παρελθόν, να έρθουμε στο παρόν. Και να δούμε τι αποτελέσματα έχει ο ΠΑΟΚ τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, με μία σειρά από ομάδες.

Στα εννιά τελευταία του παιχνίδια με τον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ έχει εννιά νίκες! 9-0-0

Στα εννιά τελευταία παιχνίδια του με τον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ έχει οκτώ νίκες και μία ήττα! 8-0-1

Στα εφτά τελευταία παιχνίδια του με τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία! 6-1-0

Και στα έξι παιχνίδια του με τη Λαμία, από τότε που ανέβηκε στην Α΄ Εθνική, ο ΠΑΟΚ έχει έξι νίκες! 6-0-0

Στα έξι τελευταία παιχνίδια του με την Ξάνθη ο ΠΑΟΚ έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία! 5-1-0

Και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του με τον ΟΦΗ, από τότε που επέστρεψε στην Α΄ Ενική, ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις νίκες! 4-0-0

Και, βεβαίως, και στα δύο παιχνίδια του με το Βόλο, από τότε που ανέβηκε στην Α΄ Εθνική, ο ΠΑΟΚ έχει δύο νίκες! 2-0-0

Λοιπόν, με εφτά από τις υπόλοιπες 13 ομάδες που ΤΩΡΑ παίζουν στην Α΄ Εθνική ο ΠΑΟΚ δηλαδή έχει τα τελευταία χρόνια 40-2-1!

Πάμε παρακάτω. Δείτε τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στους τελευταίους αγώνες του με άλλες έξι ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Α΄ Εθνική αυτά τα χρόνια.

Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του με τον Πλατανιά ο ΠΑΟΚ έχει εφτά νίκες και μία ισοπαλία! 7-1-0

Στα εφτά τελευταία παιχνίδια του με την Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ έχει εφτά νίκες! 7-0-0

Στα εννιά τελευταία παιχνίδια του με τη Βέροια ο ΠΑΟΚ έχει οκτώ νίκες και μία ισοπαλία! 8-1-0

Στα εφτά τελευταία παιχνίδια του με το Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία! 6-1-0

Στα έξι τελευταία παιχνίδια του με την Καλλονή ο ΠΑΟΚ έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλίας! 5-1-0

Στα πέντε τελευταία παιχνίδια του με τον ΠΑΣ ο ΠΑΟΚ έχει πέντε νίκες! 5-0-0

Λοιπόν με τις έξι αυτές ομάδες που υποβιβάστηκαν ο ΠΑΟΚ έχει στους τελευταίους αγώνες του 38-4-0!

Η συνολική καταμέτρηση δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ στα 85 τελευταία παιχνίδια του με τις 13 συγκεκριμένες ομάδες έχει αποτελέσματα 78 νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα!!! Ένα 78-6-1 που είναι πραγματικά απίστευτο.

Πρέπει να υπονοήσουμε κάτι; Να υποπτευθούμε κάτι για τον ΠΑΟΚ; Η, να δεχθούμε ότι έχει καλύτερη ομάδα απ΄ όλες αυτές και τα κερδίζει σερί, τη μία μετά την άλλη;

Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1256637075173990400

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.