Μπαλτάκος: «Τέλη Ιουλίου η απόφαση για ΠΑΟΚ, δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Μπαλτάκος: «Τέλη Ιουλίου η απόφαση για ΠΑΟΚ, δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει ο Ολυμπιακός»

bet365

Τι υποστήριξε ο εκ των νομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την κατάθεση της προσφυγής των «ασπρόμαυρων» στο CAS με στόχο να καταρρίψουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Προς τα τέλη Ιουλίου θα υπάρξει απόφαση για την υπόθεση του ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε ο νομικός εκπρόσωπος, Τάκης Μπαλτάκος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για την κατάθεση του υπομνήματος στον CAS: «Τα συνοδευτικά του έγγραφα είναι 1000 σελίδες, όχι το υπόμνημα. Ξέρουμε ότι θα κατατεθεί σήμερα και θα υπάρξει ενημέρωση. Δεν έχει σημασία η σειρά κατάθεσης. Δεν παίζει κάποιο ρόλο. Όταν εκμεταλλευτεί όλο το χρόνο κανείς, κάνει και καλή δουλειά. Αυτό κάναμε και εμείς. Ο Ολυμπιακός ζητά να αλλάξει η ποινή και ο όγκος δουλειάς του ήταν λιγότερος. Το CAS δικάζει από την αρχή την υπόθεση. Θα έπρεπε όλα όσα έχουμε πει να τα θέσουμε υπόψιν του».

Για τα επόμενα βήματα: «Θα πρέπει να ενημερωθεί η ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει. Στο CAS δεν έχει τη δυνατότητα να παρέμβει. Αυτό θα υποστηρίξουμε. Εφόσον, απαντήσει η ΕΠΟ, θα πρέπει να οριστεί η δικάσιμος μετά από 1 με 1,5 μήνα και έπειτα να βγει η απόφαση. Πιστεύω ότι μέχρι τέλη Ιουλίου θα έχει βγει η απόφαση».

Για την υπόθεση του κ. Βρυώνη: «Δεν έχει απασχολήσει ακόμη αφού όλη την εβδομάδα υπήρξε πλήρης ενασχόληση για το CAS. Από αύριο θα ασχοληθεί και με αυτό».

Για την επιστολή του ΠΑΟΚ προς τον Αυγενάκη: «Δεν έχω ασχοληθεί εγώ με αυτό. Το θεωρώ λογικό καθώς προέχει η υγεία και όχι το ποδόσφαιρο. Σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία. Μπορεί να πάει κανείς στο γήπεδο και να κάνει προπόνηση και μην πάθει τίποτα αλλά να κολλήσει τη μητέρα ή τον πατέρα του. Το βασικό είναι ότι το κράτος ορίζει τους αγώνες. Οι αγώνες είναι δημόσιο θέματα. Το κράτος θα αποφασίσει πώς και πότε θα γίνουν αγώνες και θα πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα