ΠΑΟΚ: Κανείς δεν ξεχνάει τον Νάσο… (pics)

ΠΑΟΚ: Κανείς δεν ξεχνάει τον Νάσο… (pics)

ΠΑΟΚ: Κανείς δεν ξεχνάει τον Νάσο… (pics)

bet365

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο Νάσο Κωνσταντίνου, θυμίζοντας το τι έγινε σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια και οδήγησε στο θάνατο του 24χρονου Κύπριου.

Η είδηση της δολοφονικής επίθεσης και του θανατηφόρου, όπως αποδείχθηκε, χτυπήματος από διερχόμενο αυτοκίνητο είχε συγκλονίσει την φίλαθλη κοινή γνώμη.

Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια η τυφλή οπαδική βία οδηγούσε τον Νάσο Κωνσταντίνου στην εντατική του νοσοκομείου Παπανικολάου, όπου πάλεψε για επτά μέρες, αλλά άφησε την τελευταία πνοή στις 4 Μαΐου του 2017, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την «ασπρόμαυρη» οικογένεια.

Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει το αδικοχαμένο «αετόπουλο», πρώτος ο Γιώργος Σαββίδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανέβασε τη φωτογραφία του Κύπριου φίλου του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μια νίκη της ομάδας του μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Το μέλος του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Νάσου, το ίδιο έκανε και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ με αναρτώντας μια φωτογραφία του στα social media, με την λεζάντα: «Για πάντα μαζί μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα