Παναθηναϊκός: Ο Κάρλος Ζέκα στο Gazzetta tv για το 4-1!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Κάρλος Ζέκα στο Gazzetta tv για το 4-1!

bet365

Σαν σήμερα, το 2014, ο Κάρλος Ζέκα σήκωνε το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος για τον Παναθηναϊκό και σε μια τηλεοπτική συνέντευξη στο gazzetta.gr γυρίζει τον χρόνο πίσω σε εκείνο το βράδυ!

Έξι χρόνια. Από το τελευταίο βράδυ που ο Παναθηναϊκός ήταν... κανονικός, όταν και πανηγύριζε τον τελευταίο μέχρι και σήμερα τίτλο του. Στο ΟΑΚΑ, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα νικήσει 4-1 τον ΠΑΟΚ και θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος! Ο αρχηγός εκείνης της ομάδας, ο Κάρλος Ζέκα μιλά στο Gtv και τον Νίκο Αθανασίου από την Κοπεγχάγη και γυρίζει τον χρόνο πίσω σε εκείνο το παιχνίδι, σε εκείνη την φουρνιά, σε εκείνα τα χρόνια. Παράλληλα, μιλά για την σπουδαία καριέρα που κάνει στην Δανία και για ακόμη μία φορά ξεκαθαρίζει την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο... σπίτι του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα