Ρέι: Ο ΠΑΟΚ και το «ναι» στη Γοδόι

Ρέι: Ο ΠΑΟΚ και το «ναι» στη Γοδόι

Ρέι: Ο ΠΑΟΚ και το «ναι» στη Γοδόι

bet365

Οι Αργεντινοί υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Ροδρίγο Ρέι και η Γοδόι θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της, ωστόσο θα πρέπει να συμφωνήσει και ο ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο.

Ο Ροδρίγο Ρέι, προφανώς, δεν υπολογίζεται για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν από τους ανθρώπους του «ασπρόμαυρου» τιμ. Γι’ αυτό και στην πατρίδα του Αργεντινού τερματοφύλακα υποστηρίζουν ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ώστε να γίνει ξανά μόνιμος κάτοικος Αργεντινής.

Η Γοδόι Κρουζ, ομάδα στην οποία έκανε καριέρα ο Ρέι και από την οποία ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2017, θέλει να τον κρατήσει μετά το τέλος του δανεισμού του.

Οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν ευχαριστημένοι από την απόδοση του Αργεντινού τερματοφύλακα, ωστόσο για να προχωρήσει το θέμα της παραμονής του θα πρέπει να συναινέσει και ο «Δικέφαλος», με τον οποίο έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα