Στοχ: «Δεν με υπολογίζει ο Φερέιρα»

Στοχ: «Δεν με υπολογίζει ο Φερέιρα»

Gazzetta team
Στοχ: «Δεν με υπολογίζει ο Φερέιρα»

bet365

Ο Μίροσλαβ Στοχ μίλησε για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, για το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τον Αμπελ Φερέιρα, αλλά και το πως βιώνει την πανδημία του κορονοϊού στην Θεσσαλονίκη.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πολλές ομάδες στην Ευρώπη αντιμετωπίζουν οικονομικά ζητήματα λόγω κορονοϊού, ο Στοχ όμως μιλώντας στην sport.aktuality.sk εξήγησε πως στον ΠΑΟΚ η πραγματικότητα είναι διαφορετική: «Στον ΠΑΟΚ δεν έχουμε τέτοια θέματα. Κανείς δεν μας ειδοποίησε για να μας πει ότι αλλάζει το οτιδήποτε. Μάλλον στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζουν τόσο μεγάλο θέμα!».

Για το Euro και τις δικές του ελπίδες να βρεθεί εκεί είπε: «Αν δεν άλλαζαν τα πράγματα δεν πήγαινε ένα χρόνο πίσω το Euro, εγώ δεν θα είχα την ευκαιρία να παίξω. Η υπόθεση μου είναι περίπλοκη. Ένιωθα ότι δεν είμαι στα πλάνα του προπονητή. Με στενοχωρεί αυτό, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να το σεβαστώ. Τον χειμώνα φτάσαμε κοντά στο να βρεθεί λύση, αλλά κάτι πήγε λάθος και μετά το ποδόσφαιρο σταμάτησε. Θα δούμε τι θα φέρουν οι επόμενοι μήνες. Η τωρινή κατάσταση σίγουρα δεν είναι ιδανική και θα ήθελα να βρεθεί λύση μέσα στο καλοκαίρι».

Για τη ζωή μέσα στην καραντίνα επισήμανε: «Είμαι κλειδωμένος στο σπίτι στην Ελλάδα. Η τελευταία μας προπόνηση ήταν στις 13 Μαρτίου. Τώρα, προσπαθώ να κάνω προπονήσεις στο γήπεδο όσο γίνεται. Περιμένω μαζί με την οικογένεια μου τις εξελίξεις. Θα δούμε πότε κι αν θα ξεκινήσουμε και πάλι κανονικά τις προπονήσεις. Ήδη, 4-5 φορές έχει δοθεί νέα παράταση. Περιμένουμε οδηγίες. Μου λείπει πολύ το ποδόσφαιρο και οι προπονήσεις με την ομάδα.

Όταν ξεκίνησε όλο αυτό, ήρθαν στην Ελλάδα η γυναίκα μου και ο γιος μου για να με δουν από την Πράγα. Η γυναίκα μου κανονικά πηγαίνει κάθε μέρα στο γυμναστήριο, αλλά δεν ήθελε να ρισκάρει οπότε πήραμε όλο τον εξοπλισμό στο σπίτι. Εγώ διάλεξα τα πράγματα που χρειάζομαι περισσότερο και πλέον έχω ό,τι χρειάζεται για προπόνηση στο σπίτι. Σίγουρα όμως δεν είναι εύκολο όλο αυτό. Είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι για πολύ καιρό. Όταν είναι καλός ο καιρός, όλα είναι καλά. Μένουμε σε ένα σπίτι με μεγάλη αυλή. Βγαίνουμε κι έξω μερικές φορές για τρέξιμο και κάνουμε προπονήσεις στον κήπο. Αλλά τώρα τελευταία ο καιρός αλλάζει συνέχεια. Πιστεύουμε όλοι ότι θα τελειώσει σύντομα όλο αυτό».

Για την στήριξη της οικογένειάς του, ανέφερε: «Είναι σημαντικό ότι τους έχω μαζί μου εδώ. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν, αν δεν βρίσκονταν εδώ. Θα μου ήταν όλα πολύ πιο δύσκολα. Ξέρω ότι μερικοί συμπαίκτες μου, που δεν έχουν εδώ τα δικά τους πρόσωπα, δυσκολεύονται πολύ περισσότερο. Στην αρχή πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στην Τσεχία, αλλά η ομάδα απαγόρευσε τα ταξίδια».

Ο Στοχ έκανε τη δική του πρόβλεψη για τη συνέχεια: «Δεν ξέρω τι να σκεφτώ αλήθεια. Προσπαθώ να παρακολουθώ τα νέα στη Σλοβακία, την Τσεχία και την Ελλάδα. Κάποιες φορές μου φαίνεται ότι τα πράγματα βελτιώνονται. Αλλά μετά ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται ξανά. Αυτές τις ημέρες, στην Ελλάδα η κατάσταση έχει βελτιωθεί αρκετά και μετά προέκυψαν 150 νέα κρούσματα. Εδώ, υπήρξε κι άλλη παράταση και η UEFA πιέζει για να ολοκληρωθούν κανονικά τα πρωταθλήματα. Αλλά είναι αυτό δυνατό; Δεν ξέρω και νομίζω κανείς δεν ξέρει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα