Κυριάκος: «Ο δικός μας ΠΑΟΚ δε χάνει ποτέ» (pic)

Κυριάκος: «Ο δικός μας ΠΑΟΚ δε χάνει ποτέ» (pic)

Gazzetta team
Κυριάκος: «Ο δικός μας ΠΑΟΚ δε χάνει ποτέ» (pic)

bet365

Το μήνυμα του διοικητικού στελέχους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για την συμπλήρωση 94 χρόνων από την ημέρα που πήρε σάρκα και οστά ο Π.Α.Ο.Κ.

Ο Κυριάκος Κυριάκος έστειλε τις δικές του ευχές για τα 94α γενέθλια του «Δικεφάλου», που σαν σήμερα στις 20 Απριλίου του 1926 αναγνωρίστηκε και επίσημα από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά έγραψε:

«Τι είσαι για μένα κανείς δεν ξέρει…

Αυτός είναι ο πιο χαρακτηριστικός στίχος που έχει εμπνευστεί κανείς όχι για τον ΠΑΟΚ, αλλά για τον ΠΑΟΚτση.

Ο καθένας μας έγινε ΠΑΟΚ για έναν διαφορετικό λόγο, από ένα διαφορετικό ερέθισμα.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του Συλλόγου για εμένα. Οτι ενώνει διαφορετικά όνειρα κι ελπίδες, αντικρουόμενες αντιλήψεις, κοινωνικές τάξεις…Και το κάνει με τρόπο εμφατικό.

Ο δικός μου ΠΑΟΚ ή κερδίζει ή μαθαίνει. Ο δικός μου ΠΑΟΚ παίρνει τίτλους καθημερινά σε κάθε μικρή η μεγάλη υπέρβαση του κακού του εαυτού. Έχει χιλιάδες μικρές νίκες, ώστε από ένα καταφύγιο προσφυγικής νοσταλγίας να φτάσει να γίνει ένας από τα πιο ξεχωριστά κοινωνικά κινήματα στον κόσμο.

Έχει και κάποιους τίτλους. Λίγους για 94 χρόνια αλλά τίτλους που κερδήθηκαν απέναντι σε θεούς και δαίμονες. Που κερδήθηκαν μόνο όταν το μωσαϊκό συναισθημάτων έγινε ένα: πίστη.

Ο δικός μου ΠΑΟΚ κάποιες στιγμές έχασε χρόνο, πνιγμένος στον κακό του εαυτό. Σώθηκε και ξεπέρασε τον μόνο αντίπαλο που μπορεί να τον κερδίσει: την εσωστρέφεια.

Ο ΠΑΟΚ μας, ο δικός μας ΠΑΟΚ δε χάνει ποτέ. Ή κερδίζει, ή μαθαίνει.

Και θα είναι για εκατοντάδες χρόνια εδώ, χωρίς εμάς, αλλά με την ψυχή που αφήσαμε ο καθένας μας. Με την ψυχή που μας έβγαλε!

Χρόνια πολλά!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα