Οι Σουηδοί θεωρούν δεδομένο το διαζύγιο μεταξύ Άρη και Σούντγκρεν

Οι Σουηδοί θεωρούν δεδομένο το διαζύγιο μεταξύ Άρη και Σούντγκρεν

Οι Σουηδοί θεωρούν δεδομένο το διαζύγιο μεταξύ Άρη και Σούντγκρεν

bet365

Στην κλήση του Ντάνιελ Σούντγκρεν σε απολογία από την ΠΑΕ Άρης στέκεται ο σουηδικός Τύπος ο οποίος θεωρείται δεδομένο το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se», σημειώνει ότι μετά την απολογία του Σουηδού θα ακολουθήσει η έκδοση διαζυγίου μεταξύ των δύο πλευρών. Αυτή είναι εξάλλου και η αλήθεια, υπάρχει όμως και μια σημαντική λεπτομέρεια. Αυτή έχει να κάνει με την επικοινωνία που υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ ανθρώπων του Άρη με τον Σούντγκρεν και το γεγονός ότι οι «κίτρινοι» επανέλαβαν τόσο στον έμπειρο ποδοσφαιριστή όσο και στον ατζέντη του ότι θα πρέπει να αναζητήσει μια άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι, αν ο Άρης σκοπεύει απλά να αποδεσμεύσει τον αθλητή σε περίπτωση που παρουσιαστεί ενδιαφερόμενη ομάδα ή αν θα επιδιώξει να αποσβέσει μέρος της επένδυσης που έκανε πέρυσι το καλοκαίρι όταν έδωσε ένα ποσό περί των 100.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την ΑΙΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα