Βράνιες: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, είναι το δεύτερο σπίτι μου»

Βράνιες: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, είναι το δεύτερο σπίτι μου»

Δημήτρης Βέργος
Βράνιες: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, είναι το δεύτερο σπίτι μου»

bet365

Ο Όγκνιεν Βράνιες μίλησε στο Βέλγιο εκφράζοντας ξανά την επιθυμία το καλοκαίρι να πάρει κανονική μεταγραφή από την Άντερλεχτ στην ΑΕΚ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Βόσνιος στόπερ πιέζει συνεχώς από την πλευρά του προκειμένου να παραμείνει στην αγαπημένη του ΑΕΚ και με νέες δηλώσεις του στο Βέλγιο επανέλαβε την επιθυμία του να πάρει κανονική μεταγραφή στην Ένωση. Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να επιστρέψει στις Βρυξέλλες για να μιλήσει με την Άντερλεχτ πριν η ΑΕΚ κάνει την κίνησή της.

Ο Βράνιες μιλώντας στη Het Laatste Nieuws τόνισε πως θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, την οποία νιώθει ως δεύτερο σπίτι του, έχοντας αποκτήσει ξανά τη φόρμα του.

«Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Αθήνα. Είναι το δεύτερο σπίτι μου εδώ. Η σεζόν για μένα ήταν εξαιρετική ως τώρα. Είμαι ξανά ο καλύτερος αμυντικός του ελληνικού πρωταθλήματος», ανέφερε ο Βράνιες, ο οποίος ρωτήθηκε και για το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Άντερλεχτ:

«Δεν μπορώ να κάνω κάτι σε αυτό. Η Άντερλεχτ μου πρόσφερε αυτούς τους όρους και πάντα τους σεβάστηκε. Όπως εγώ επίσης έδινα τα πάντα σε κάθε παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα