Κουέστα: «Ολοι θέλουμε να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα»

Κουέστα: «Ολοι θέλουμε να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα»

Κώστας Τόπας
Κουέστα: «Ολοι θέλουμε να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Χούλιαν Κουέστα έμεινε έκπληκτος με τον τρόπο που αντιμετωπίζει η χώρα μας την κατάσταση με τον κορονοϊό, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο πορτιέρε του Αρη, μιλώντας στην ισπανική ιστοσελίδα «ellintra.com» μίλησε για τα μέτρα τα οποία πάρθηκαν για την αντιμετώπιση του Covid-19, δίνοντας τα εύσημα στην ελληνική Κυβέρνηση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για την κατάσταση της πανδημίας στην Ελλάδα: «Η κατάσταση εδώ είναι πολύ καλύτερη απ' ό,τι εκεί (σ.σ. στην Ισπανία). Υπάρχουν δύο χιλιάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα και περίπου 80 θάνατοι. Είμαστε σε καραντίνα και πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας, επειδή υπάρχουν παραδείγματα χωρών όπου τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα».

Για τα μέτρα στην Ελλάδα: «Έχουμε ένα ατομικό πρόγραμμα και δεν μπορούμε να πάμε για προπόνηση. Μπορούμε όμως να αθληθούμε έξω με την έγκριση της Πολιτείας. Ο κόσμος σέβεται τα μέτρα. Ξεκινήσαμε την καραντίνα με 200-300 κρούσματα. Με τον καλό καιρό, είναι αλήθεια ότι ο κόσμος βγαίνει έξω περισσότερο. Αλλά εκπλήσσομαι με τον τρόπο που ελέγχονται όλα».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League: «Για την ώρα περιμένουμε. Νομίζω θα βρεθούν στις 24 Απριλίου για να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουμε ή όχι. Όλοι θέλουμε να παίξουμε, αλλά πρέπει όλοι να είναι ασφαλείς. Καταλαβαίνω ότι εφόσον συνεχίσουμε θα γίνει χωρίς κόσμο και θα πρέπει να προπονούμαστε σε μικρά γκρουπ».

Για την ομάδα της Σεβίλλης και το μέρος που κατάγεται: «Είμαι από την Σεβίλλη. Αυτά τα πράγματα δεν ξεχνιούνται και ήταν όνειρο για μένα. Σε κάποια φάση έπρεπε να φύγω αφού δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Πάντα θα είμαι ευγνώμων. Στην Αλμερία παρακολουθούσα όλα τα παιχνίδια της Σεβίλλης με τον Αλεξ Βιδάλ. Ημασταν μαζί στο δωμάτιο και μετά έγινε παίκτης της Σεβίλλης. Ο,τιδήποτε είναι καλό για το κλαμπ, είναι καλό και για μένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα