Παπαϊωάννου: «Του χρόνου αναγκαστικά θα μειώσουμε το μπάτζετ»

Gazzetta team
Παπαϊωάννου: «Του χρόνου αναγκαστικά θα μειώσουμε το μπάτζετ»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας σχολίασε πως το ποδόσφαιρο θα αλλάξει ριζικά και τόνισε πως η ομάδα του θα στραφεί σε Ελληνες και νεαρούς παίκτες

Για τα δεδομένα που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τα σχέδιά του για τη Λαμία μίλησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ισχυρός άνδρας της ομάδας, στον «Ράδιο Λαμία». «Το πρώτο πράγμα είναι η υγεία και μετά να επιβιώσουμε στις δουλειές μας. Οι ομάδες θα συνεχίσουν να υπάρχουν και την επόμενη ημέρα. Όμως θα είναι λίγο αναπροσαρμοσμένα τα πράγματα, όπως και σε όλες τις δουλειές. Μας φοβίζει τι θα συμβεί, γιατί δεν ξέρουμε πότε θα μπούμε στην κανονικότητα. Πόσο θα διαρκέσει όλο αυτό, ένα μήνα, δύο, ένα χρόνο, πόσο; Δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης ο αθλητισμός. Μακάρι να τελειώσουν γρήγορα όλα αυτά», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε. «Ολες οι ομάδες θα επανέλθουν, αλλά αρκετές θα αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα. Θα μείνουν από… καύσιμα. Εμείς σαν Λαμία θα περιορίσουμε τα κόστη. Θα διαπραγματευτούμε ίσως του χρόνου κάποια συμβόλαια. Δεν θα ξεκινήσουμε από τα ψηλά, αλλά από τα χαμηλά. Είναι μονόδρομος να στραφούμε σε Ελληνες ποδοσφαιριστές και μικρούς σε ηλικία. Ισως κάνει και καλό στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλο αυτό. Δεν έχω κάτι με τους ξένους, προς Θεού. Εμείς δεν ξέρουμε τη τηλεοπτικό συμβόλαιο θα έχουμε. Είμαστε μαθημενοί στα χαμηλά τηλεοπτικά. Εδώ και τρία χρόνια, πάντα από άλλες ομάδες είχαμε χαμηλότερο. Είμαστε… μαθημένοι. Μακάρι να… αντέχει η τσέπη του Παπαϊωάννου. Θα είναι δύσκολα. Κανένας μεγαλομέτοχος άλλης ομάδας δεν νομίζω πως έχει πάρει οριστικές αποφάσεις. Πάντως σίγουρα δεν θα είναι ίδιο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο». Μετά ανέφερε πως για φέτος δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αναπροσαρμογές συμβολαίων. «Εμείς έχουμε ένα συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Αν η ΕΡΤ πληρώσει κανονικά τις δόσεις, δεν θα χρειαστεί να προχωρήσουμε σε περικοπές. Αν δεν μας πληρώσει, πώς θα πληρωθούν οι παίκτες; Κανένας δεν θα πρέπει να πάει στα άκρα. Ολοι να κάνουν ένα βήμα πίσω. Οι ομάδες, ο τηλεοπτικός πάροχος, οι εργαζόμενοι. Ολοι».

Μεταξύ άλλων σχολίασε πως «ξέρετε τι ανεργία θα προκύψει μετά; Μακάρι να προλάβουμε και τις οικονομικές επιπτώσεις, όπως προλάβαμε την εξάπλωση του ιού. Η Ελλάδα θα έχει πρόβλημα. Η βαριά της βιομηχανία είναι ο τουρισμός και αν δεν πάει καλά… Υπολειτουργούμε και εμείς στις επιχειρήσεις μου. Αν έχουμε το 50% της λειτουργίας μας, πολύ λέω. Δεν νομίζω πως υπάρχει επιχείρηση να λειτουργεί κανονικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα