Δώνης: «Προέχει η υγεία, όχι το αν θα μείνω στον Παναθηναϊκό»

Δώνης: «Προέχει η υγεία, όχι το αν θα μείνω στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Δώνης: «Προέχει η υγεία, όχι το αν θα μείνω στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για το πως βιώνει την πανδημία, τα προβλήματα που θα προκαλέσει στο ποδόσφαιρο ενώ δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το μέλλον του στο Τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στην ΕΡΤ:

«Είμαστε όπως όλοι οι άνθρωποι. Προέχει η υγεία. Από τις εικόνες που βλέπω ανησυχώ είτε σε σούπερ μάρκετ είτε σε λαϊκές αγορές. Εμείς μένουμε μέσα και πειθαρχούμε για να βλέπω μεγάλους ανθρώπους να είναι έξω. Ότι ισχύει για όλους ισχύει και για το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ότι στις μεγάλες οικονομίες θα υπάρχουν προβλήματα, έτσι και στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα στη Γερμανία γίνονται προπονήσεις. Οι αρμόδιες αρχές θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να ξεκινήσουν και πάλι».

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: «Αυτή τη στιγμή η πανδημία κυριαρχεί και δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε αν ένας προπονητής θα μείνει σε κάποια ομάδα. Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε τους δικούς μας ανθρώπους να είναι καλά και μετά να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα