Τα σενάρια των Ισπανών για το deal ΑΕΚ - Λας Πάλμας για Αραούχο

Τα σενάρια των Ισπανών για το deal ΑΕΚ - Λας Πάλμας για Αραούχο

Gazzetta team
Τα σενάρια των Ισπανών για το deal ΑΕΚ - Λας Πάλμας για Αραούχο

bet365

Ισπανικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας για τον Αραούχο θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί έπειτα από την κρίση που έχει προκύψει με τον κορονοϊό.

Η ΑΕΚ έχει καταβάλει 300.000 ευρώ στη Λας Πάλμας τον Ιανουάριο για τον δανεισμό του Αραούχο και το καλοκαίρι πρέπει να πληρώσει 2,7 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που έχει συμφωνηθεί. Φυσικά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει με τον κορονοϊό ενδεχομένως να επηρεάσουν τη συμφωνία και όπως τονίζει η AS, σε ένα θέμα της για τους δανεικούς της Λας Πάλμας, αυτή (σ.σ. η συμφωνία) θα μπορούσε να αλλάξει όρους ή ακόμα και να ακυρωθεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα της AS δεν προσθέτει κάτι ουσιαστικό στο ρεπορτάζ, αναφέροντας πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να προκύψουν όταν αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση με τον κορονοϊό. Κάτι που αφορά την πλειοψηφία των μεταγραφών που έχουν οψιόν αγοράς (και όχι μόνο) και που είχαν κλειστεί τους προηγούμενους μήνες. Άλλωστε τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ, λόγω και της κατάστασης με τον κορονοϊό, δεν έχει πάρει καμία ειλημμένη απόφαση προγραμματισμού ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα