Το scouting του Άρη στον Καφού και η απαγόρευση μεταγραφών

Το scouting του Άρη στον Καφού και η απαγόρευση μεταγραφών

Το scouting του Άρη στον Καφού και η απαγόρευση μεταγραφών

bet365

Στη μεταγραφική λίστα του Άρη, αυτή του περασμένου Δεκέμβρη, ο Καφού του Ολυμπιακού ήταν σε εξέχουσα θέση αλλά η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών ουσιαστικά «έσβησε» το όνομα του Πορτογάλου μέσου…

Με σημερινό δημοσίευμά της, η εφημερίδα «Metrosport» αναφέρει το ενδιαφέρον των «κίτρινων» για τον 27χρονο Πορτογάλο μέσο ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας τον περασμένο Φλεβάρη. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήταν ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Άρη, ενόψει της περιόδου του Γενάρη. Οι πληροφορίες που είχαν συγκεντρωθεί οδήγησαν τους Μίκαελ Ένινγκ και Άγγελο Χαριστέα στην εκτίμηση ότι ανταποκρίνεται στα αγωνιστική κριτήρια που είχαν θέσει και το μόνο που απέμενε ήταν να γίνει ένα ταξίδι του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης στην Πολωνία για να τον παρακολουθήσει από κοντά, καθώς ο Καφού αγωνιζόταν στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ωστόσο, η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η FIFA στην ΠΑΕ Άρης ουσιαστικά ακύρωσε το σχέδιο του Άγγελου Χαριστέα και τελικώς ο Πορτογάλος μέσος κατέληξε στον Ολυμπιακό. Πλέον, μένει να φανεί αν οι «κίτρινοι» θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη. Τούτο θα εξαρτηθεί από το αν εντάσσεται στο αγωνιστικό πλάνο των Πειραιωτών. Κατά τη θητεία του στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε μόλις σ’ ένα παιχνίδι, απέναντι στον Πανιώνιο για να ακολουθήσει ασφαλώς η απόφαση προσωρινής διακοπής του Πρωταθλήματος, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το διάστημα δεν στοιχειοθετεί κριτήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα