Ομάρ: «Να ακολουθούμε τα μέτρα και όλοι θα κερδίσουμε» (vid)

Ομάρ: «Να ακολουθούμε τα μέτρα και όλοι θα κερδίσουμε» (vid)

Gazzetta team
Ομάρ: «Να ακολουθούμε τα μέτρα και όλοι θα κερδίσουμε» (vid)

bet365

Με μήνυμα του ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναφέρεται στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι λόγω κορονοϊού και τονίζει μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να ακολουθούμε τα μέτρα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε.

Αναλυτικά ο μήνυμα του Νορβηγού αμυντικού του Ολυμπιακού έχει ως εξής: «Γεια σε όλους. Περνάμε δύσκολους και περίεργους καιρούς, οπότε είναι σημαντικό να θυμίζουμε στους εαυτούς μας, να θυμίζουμε ο ένας στον άλλον να είμαστε καλά, ήρεμοι και όχι στρεσαρισμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Επίσης, θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες της Κυβέρνησης. Για μερικούς από εμάς είναι τόσο απλό όσο το να μένουμε σπίτι. Ξέρω ότι όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα, όμως αυτές τις στιγμές, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τα μέτρα, γιατί όλοι μαζί θα κερδίσουμε!

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον ιατρικό τομέα, όλους τους ανθρώπους που βοηθάνε όσους έχουν ανάγκη, όλους τους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ και όχι μόνο. Εκτιμούμε όσα κάνετε, σας ευχαριστούμε για όλα. Μείνετε ασφαλείς και προσέχετε ο ένας τον άλλον».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα