«Η ΑΕΚ συνεχίζει να θέλει τον Τάνκοβιτς»

«Η ΑΕΚ συνεχίζει να θέλει τον Τάνκοβιτς»

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ συνεχίζει να θέλει τον Τάνκοβιτς»

bet365

Σύμφωνα με σουηδικό ρεπορτάζ η ΑΕΚ ενδεχομένως να κάνει νέα κίνηση για την απόκτηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς ενόψει καλοκαιριού.

Η περίπτωση του 25χρονου Σουηδού εξτρέμ της Χάμαρμπι είχε απασχολήσει έντονα τον Ίλια Ίβιτς τον Ιανουάριο, έχοντας κάνει επαφές για την απόκτησή του, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις της πλευράς του παίκτη έβαλαν «φρένο» στην υπόθεση.

Το συμβόλαιο του Τάνκοβιτς λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείο επαφής με τη Χάμαρμπι για ανανέωσή του. Έτσι είναι πολύ πιθανό η σουηδική ομάδα να χάσει τον καλύτερό της παίκτη ως ελεύθερο σε μερικούς μήνες.

Σουηδικό ρεπορτάζ, μάλιστα, επισημαίνει πως η ΑΕΚ παραμένει «ζεστή» για τον 25χρονο εξτρέμ. Όπως υπογραμμίζει η εφημερίδα Expressen, η ΑΕΚ που ήθελε να αποκτήσει από πέρυσι τον Τάνκοβιτς, συνεχίζει να θέλει τον παίκτη και μάλιστα μπορεί να το πετύχει ενόψει καλοκαιριού με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Τάνκοβιτς την περσινή σεζόν είχε εντυπωσιάσει με τη Χάμαρμπι στο σουηδικό πρωτάθλημα σκοράροντας 14 γκολ και έχοντας επτά ασίστ σε 28 ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα