Λημνιός: «Αυτό που ζούμε σήμερα, το έβλεπα στις ταινίες…»

Λημνιός: «Αυτό που ζούμε σήμερα, το έβλεπα στις ταινίες…»

Gazzetta team
Λημνιός: «Αυτό που ζούμε σήμερα, το έβλεπα στις ταινίες…»

bet365

Ο Δημήτρης Λημνιός απάντησε στις ερωτήσεις των φίλων του ΠΑΟΚ στη ζωντανή συζήτηση που διοργάνωσαν οι «ασπρόμαυροι» μέσω του Instagram.

Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν ο δεύτερος καλεσμένος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, μετά τον συγκάτοικό του στα δωμάτια των αποστολών Αλέξανδρο Πασχαλάκη, στη live κουβέντα με τον κόσμο της ομάδας.

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε για το πως βιώνει την καραντίνα, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, περιέγραψε την καθημερινότητα και το… Netflix.

Πιο αναλυτικά είπε:

Για τη συμβίωση στο ίδιο δωμάτιο με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη:

«Η αλήθεια είναι ότι έχει ξεχωριστή τρέλα. Το τελευταίο διάστημα είναι πιο ήρεμος. Αλλά εντάξει, παραμένει ο γνωστός Πασχαλάκης. Περνάμε πολύ ευχάριστα στο ίδιο δωμάτιο. Είναι από τα καλύτερα δωμάτια που είχα. Κάνουμε πλάκα, αλλά υπάρχει ένα όριο. Δεν ξεφεύγει η ώρα, εννοείται πρέπει να ξεκουραζόμαστε».

Για τα πράγματα που του έχουν λείψει περισσότερο:

«Μου έχει λείψει η προπόνηση με την ομάδα, το κλίμα που έχουμε. Ζούμε από αυτό, είναι το επάγγελμά μας και μου έχει λείψει πολύ. Σίγουρα θα υπάρχουν επιπτώσεις. Ζούμε κάτι πρωτόγνωρο. Αυτό που ζούμε σήμερα, το έβλεπα στις ταινίες. Δεν περίμενα ότι θα ζήσουμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα, θα πρέπει ο καθένας να είναι ατομικά υπεύθυνος, να τηρούμε τα μέτρα και περιμένουμε τις εξελίξεις, να δούμε τι θα κάνουμε. Αλλάζει η ζωή σου. Τώρα, ξαφνικά είσαι μέσα στο σπίτι, τα μέτρα είναι αυστηρά. Βγαίνω στο μπαλκόνι και δεν κυκλοφορεί κανείς. Σίγουρα με έχει επηρεάσει, αλλά χρειάζεται υπομονή. Αισιοδοξώ ότι αυτό θα τελειώσει γρήγορα».

Για το αν περιμένει να συνεχιστεί η σεζόν:

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Να τελειώσει πρώτα αυτό το βάσανο και να ξεκινήσουμε με την ομάδα. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε, στο επίπεδο που ήμασταν».

Για τη δική του απόδοση:

«Θεωρώ ότι φέτος έχω πάει καλύτερα από πέρυσι γενικά. Και τα νούμερα μου είναι καλύτερα. Σίγουρα έχω περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να βρω μία σταθερότητα στην απόδοσή μου. Σίγουρα, δεν είμαι ποτέ αδιάφορος και πάντα βοηθάω όπως μπορώ την ομάδα. Το καλύτερο μου παιχνίδι, αν και είναι δύσκολο, θεωρώ ήταν κόντρα στην ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ. Πιο δύσκολη στιγμή, ήταν το παιχνίδι με τον Άρη, που γενικά ήταν ένα κακό παιχνίδι. Ήταν και σχετικά πρόσφατο κι αυτό είναι που θυμάμαι».

Για το παιχνίδι με τη Βασιλεία, που μεταδόθηκε εκ νέου από το PAOKTV:

«Το είδα ναι. Βλέπω τα παιχνίδια για να δω τι λάθη κάνω και να μην τα επαναλάβω. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήμουν καλός θεωρώ. Ήταν μία μεγάλη νίκη, που δε θα την ξεχάσει κανείς».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα