Παπάζογλου: «Προτεραιότητα έχει η υγεία»

Παπάζογλου: «Προτεραιότητα έχει η υγεία»

Gazzetta team
Παπάζογλου: «Προτεραιότητα έχει η υγεία»

bet365

Ο φορ της ΑΕΛ αναφέρθηκε στα δεδομένα που υπάρχουν γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού

Για το πώς βιώνει την κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και για τις σκέψεις του γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε ο Θανάσης Παπάζογλου, φορ της ΑΕΛ, στο Metropolis.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τις αλλαγές στην καθημερινότητά του: «Στη Θεσσαλονίκη είμαι, στο σπίτι μου. Βγαίνω για ελάχιστες περιπτώσεις. Για σούπερ μάρκετ και προπόνηση όσο μπορώ. Έχουμε πάρει ένα πρόγραμμα από την ομάδα, κάνουμε και δικά μας πράγματα. Είμαι ευτυχής που βρήκα ένα γήπεδο και μπορώ να γυμνάζομαι».

Για το αν τον απασχολεί το οικονομικό: «Φυσικά και με απασχολεί, όπως όλους. Προτεραιότητα έχει η υγεία. Ό,τι γίνεται, γίνεται για το καλό όλων μας. Οι επιπτώσεις θα φανούν στην πορεία. Περιμένουμε μια ενημέρωση για το τι γίνεται με τα συμβόλαιά μας και το τι μέλλει γενέσθαι γενικότερα».

Για την άρνηση των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα να δεχθούν μειώσεις μισθών: «Είναι δύσκολο να δεχθείς κάτι τέτοιο. Στη ζωή πολλές φορές έρχονται περίεργα πράγματα. Υπάρχουν τα συμβόλαια που υπογράψαμε, όμως η υγεία είναι πάνω από όλα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν δουλεύουμε. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω λεπτομέρειες για το τι θα γίνει και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το θέμα. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Περιμένουμε».

Για τις φήμες περί πιθανής επανέναρξης του Πρωταθλήματος τον Ιούνιο: «Αν και εφόσον πάνε καλά τα πράγματα, ίσως το Πρωτάθλημα μπορούσε να επαναρχίσει Μάιο προς Ιούνιο. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον κορωνοϊό. Ναι μεν τώρα φαίνεται πως έχει περιοριστεί κάπως, με το που λήξει η καραντίνα όμως μπορεί να έχουμε και πάλι τα ίδια».

Για το αν είναι σε επαφή με τους συμπαίκτες του: «Μιλάω με τους συμπαίκτες μου, όλοι στην ίδια κατάσταση είμαστε. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Η ενημέρωση είναι τέτοια που κάθε μέρα περιμένουμε κάτι καινούργιο».

Για το πώς περνά τις ώρες του εγκλεισμού στο σπίτι: «Οικογενειακά. Ξοδεύω πολύ χρόνο με τα παιδιά, αν και όταν δίνεται η δυνατότητα βλέποντας και κάποια ταινία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα