ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα είδωλα της ιστορίας μας (pic)

ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα είδωλα της ιστορίας μας (pic)

ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα είδωλα της ιστορίας μας (pic)

bet365

Ένα ακόμη ποδοσφαιρικό challenge βρίσκεται σε εξέλιξη με ομάδες ανά τον κόσμο να επιλέγουν τα ποδοσφαιρικά είδωλα της ιστορίας τους! Δείτε ποιες είναι οι επιλογές του ΠΑΟΚ.

Στο διάστημα της παγκόσμιας καραντίνας, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, έχουν δημιουργηθεί διάφορα challenge, στη λογική του #menoumespiti, με την συμμετοχή ομάδων και αθλητών.

Οι ομάδες προσπαθούν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους και τελευταία υπάρχει το challenge που ξεκίνησε η πολωνική Γιαγκελόνια -μέσω του twitter- ζητώντας από τις ομάδες να επιλέξουν τα τέσσερα μεγάλα ποδοσφαιρικά είδωλα της ιστορίας τους.

Ο ΠΑΟΚ αποδέχθηκε το challenge και επέλεξε κατά σειρά:

1. Κούδας

2. Σαράφης

3. Ιωσηφίδης

4. Βιεϊρίνια

Οι «ασπρόμαυροι», στέλνοντας τις ευχές τους προς την πολωνική ομάδα, έδωσαν συνέχεια στο challenge επιλέγοντας τέσσερις ομάδες (Παρτιζάν, ΛΑ Γκάλαξι, Λίβερπουλ και Λέιτον Όριεντ) να απαντήσουν με τη σειρά τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα