ΠΑΟΚ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Νότης Τσίντογλου (pic & vid)

ΠΑΟΚ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Νότης Τσίντογλου (pic & vid)

ΠΑΟΚ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Νότης Τσίντογλου (pic & vid)

bet365

Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο Νότης Τσίντογλου, μέλος της ομάδας του «Δικεφάλου» από το 1947 ως το 1960.

«Ξέρεις ποιο τραγούδι μου αρέσει και το ακούω; "Ας ξαναγινόμασταν και πάλι πιτσιρίκοι", ειλικρινά, όχι για τίποτα άλλο, στον ΠΑΟΚ να έπαιζα… πολύ θα το ήθελα…». Μ’ αυτά τα συγκινητικά λόγια, λόγια βγαλμένα μέσα από την καρδιά, του Νότη Τσίντογλου έκλεινε το ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια ζωής του «Δικεφάλου».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, άφησε σήμερα (24/3) την τελευταία του πνοή.

Βασικό μέλος του «Δικεφάλου» της χρυσής εποχής (1953-1957) πρωτοφόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ το 1947 και αγωνίστηκε μέχρι τις αρχές του 1960.

Ήταν από τους στυλοβάτες της μεσαίας γραμμής, ως δεξιός χαφ, και μαζί με τους Κουϊρουκίδη, Γιεντζή, Παπαδάκη, δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ που κέρδισε τον σεβασμό όλων, κατακτώντας τέσσερις φορές το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης και φτάνοντας σε δύο τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας, το 1951 και το 1955.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη (26/3) στα κοιμητήρια της Θέρμης, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Ήταν «παρών» στα εγκαίνια της Τούμπας, στις 6 Σεπτεμβρίου του 1959, αγωνιζόμενος στο φιλικό παιχνίδι εναντίον της ΑΕΚ.

Tο φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από την σελίδα Praktorinos PAOK Retro στο Facebook:

«1959. Εγκαίνια γηπέδου ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ.

Το εναρκτήριο λάκτισμα από τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιώργο Ανδριανόπουλο και τον πρόεδρο τού ΠΑΟΚ μας, Γιώργο Χαραλαμπίδη.

Παρακολουθούν τα αστέρια μας Νότης Τσίντογλου, Λάμπης Κουιρουκίδης και Φόρης Γιεντζής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα