Φερέιρα: «Δύσκολο χωρίς τις κόρες μου» (pic)

Φερέιρα: «Δύσκολο χωρίς τις κόρες μου» (pic)

Φερέιρα: «Δύσκολο χωρίς τις κόρες μου» (pic)

bet365

Το ιδιαίτερο και συγκινητικό μήνυμα του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος λόγω της έξαρσης του κορονοϊού παραμένει στη Θεσσαλονίκη, μακριά από την οικογένεια και τις δύο κόρες του.

Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει κρατήσει πολλούς ξένους στην Ελλάδα μακριά από τις οικογένειες τους. Ένας εξ αυτών είναι και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, που παραμένει στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα που η οικογένεια του βρίσκεται στην Πορτογαλία.

«Οι εποχές που ζούμε δεν είναι εύκολες αλλά σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για όλους τους γονείς. Για μένα είναι διαφορετικό και δύσκολο γιατί δεν είμαι με τις κόρες μου αλλά είναι μία όμορφη υπενθύμιση και δεν μπορείς να το παραλείψεις. Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες», ανέφερε το μήνυμα του Αμπέλ Φερέιρα στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, με αφορμή την γιορτή του πατέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα