ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η… καραντίνα (vid)

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η… καραντίνα (vid)

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η… καραντίνα (vid)

bet365

Η υπενθύμιση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και η προτροπή να παραμείνουν ήρεμοι στα σπίτια τους, συνεχίζοντας τις ατομικές προπονήσεις

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γνώριζαν, προτού παρθεί η απόφαση για γενική απαγόρευση των προπονήσεων ως τις 27 Μαρτίου, εξαιτίας της εξάπλωσης του COVID-19, ότι το ρεπό τους έληγε σήμερα και πως το πρωί της Πέμπτης (19/3) θα έπρεπε να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Κάτι τέτοιο, ασφαλώς, δεν πρόκειται να συμβεί!

Η καραντίνα συνεχίζεται και για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που ενημερώθηκαν την Τετάρτη (18/3) πως οι ατομικές προπονήσεις θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι και τη Δευτέρα (23/3).

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» ανάρτησαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter ένα βίντεο από το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί ο Χοσέ Μαουρίσιο στον κήπο του σπιτιού του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα