Προπόνηση στην Α.Ε.Κ. μέσω Skype!

Προπόνηση στην Α.Ε.Κ. μέσω Skype!

Γιώργος Τσακίρης
Προπόνηση στην Α.Ε.Κ. μέσω Skype!

bet365

Ο γυμναστής της Ένωσης Τζόρτζιο Ουρμπάνο μαζί με τον αναλυτή Κυριάκο Κωνσταντινίδη δημιούργησαν πρόγραμμα και δούλεψαν με όλους τους παίκτες

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δουλειά και προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχε το πρόγραμμα σήμερα το πρωί. "Μα πως έγινε αυτό από τη στιγμή που δεν πάνε Σπάτα;", είναι η δικαιολογημένη ερώτηση όλων.

Λόγω του κορονοιου όλοι έχουν αλλάξει την καθημερινότητά τους και ψάχνουν τρόπους για να λύσουν τα επαγγελματικά προβλήματα που προκύπτουν από την ανάγκη να μένουμε σπίτι μας όλοι. Έτσι και στην ΑΕΚ... Ο γυμναστής Τζόρτζιο Ουρμπάνο και ο αναλυτής Κυριάκος Κωνσταντινίδης έψαξαν και βρήκαν τη λύση!

Ποια ήταν αυτή (σ.σ.: η λύση); Προπόνηση μέσω Skype! Σε ειδική πλατφόρμα που οργάνωσε ο Τζόρτζιο Ουρμπάνο με πρόγραμμα που είχαν τη δυνατότητα και τελικά "κατέβασαν" όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, προπονήθηκαν για 30-40 λεπτά απο τα σπίτια τους, βλέποντας online τον Τζόρτζιο Ουρμπάνο να δίνει κανονικά τις οδηγίες και τα παραγγέλματά του...

Όπως προέκυψε από το ουσιαστικό αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε αυτό θα συνεχιστεί σε καθημερινή βάση. Μετά την πρώτη πειραματική εφαρμογή, όπως ενημέρωσε σχετικά η ΑΕΚ, εξετάζεται και το ενδεχόμενο από αύριο μήπως οργανωθεί σε μικρότερα γκρουπ για να υπάρχει καλύτερος έλεγχος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα