ΠΑΟΚ: Επίσημη η επιστροφή Κυριάκου

ΠΑΟΚ: Επίσημη η επιστροφή Κυριάκου

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Επίσημη η επιστροφή Κυριάκου

bet365

Ο Κυριάκος Κυριάκος ύστερα από μια δεκάμηνη απουσία επιστρέφει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά με αυξημένες αρμοδιότητες και ως μέλος του Δ.Σ.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την Πέμπτη (12/3) την επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στην ομάδα, ως μέλος του Δ.Σ. με χώρο ευθύνης τα θέματα επικοινωνίας

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στην ομάδα, ως μέλους του ΔΣ, υπεύθυνου για θέματα Επικοινωνίας.

Η είσοδός του στο ΔΣ θα επικυρωθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση».

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Κυριάκος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι, παρά την απουσία μου για αρκετούς μήνες, ο κ. Ιβάν Σαββίδης μου πρότεινε να επιστρέψω στην ομάδα σε μια κρίσιμη περίοδο.

Η σχέση μου με τον ίδιο και με τον Σύλλογο έχει βαθιές ρίζες και θα μου ήταν αδιανόητο να αρνηθώ. Εξάλλου, περισσότερο έλειψε ο ΠΑΟΚ σε μένα, παρά εγώ στον ΠΑΟΚ.

Με σεβασμό στην προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι και στους ανθρώπους που επιφορτίστηκαν τη διαχείρισή της, έρχομαι με ενθουσιασμό και επίγνωση να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ξέρουμε τον τρόπο πια να ξεπερνούμε τις αναποδιές και να κατακτούμε κορυφές. Θα το ξανακάνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα