ΠΑΟΚ: Τα… ιδιαίτερα του Φερέιρα (vid)

ΠΑΟΚ: Τα… ιδιαίτερα του Φερέιρα (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τα… ιδιαίτερα του Φερέιρα (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ και στην προπόνηση της Παρασκευής (28/2)ανέλυσε τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας κι αυτά που θέλει από τους ποδοσφαιριστές του .

To… μενού της σημερινής προπόνησης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ δε διέφερε και πολύ μ’ αυτό της χτεσινής ημέρας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα είχε ενεργό ρόλο στο τακτικό κομμάτι του προγράμματος αναλύοντας στους παίκτες αυτά που θέλει από εκείνους «σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας, την κυκλοφορία της μπάλας και τη συμπεριφορά της ομάδας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου», όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην ενημέρωση της.

Η δουλειά ενόψει Ξάνθης συνεχίστηκε στη Νέα Μεσημβρία για τους «ασπρόμαυρους» με τους Χοσέ Κρέσπο και Λέο Ζαμπά να είναι οι μοναδικοί παίκτες που δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Αντίθετα, για άλλη μια μέρα ακολούθησαν τα δικά τους προγράμματα.

Το Σάββατο (29/2) ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Ξάνθη.

Δείτε στιγμιότυπα από τις τελευταίες προπονήσεις του ΠΑΟΚ και τα όσα ζητάει ο Φερέιρα από τους ποδοσφαιριστές του:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα