Γεραπετρίτης: Ο Υπουργός Επικρατείας στο Gazzetta.gr για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Γεραπετρίτης: Ο Υπουργός Επικρατείας στο Gazzetta.gr για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο!

bet365

Ο συνταγματολόγος και Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις επαφές και το δείπνο της Δευτέρας με FIFA - UEFA - ΕΠΟ, μίλησε αποκλειστικά στο Gazzetta!

Ο κ. Γεραπετρίτης στις δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος αλλά και σίγουρος για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν πρέπει να πάει χαμένη και πρέπει να αξιοποιηθεί. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό απ' όλες τις πλευρές», σχολίασε αρχικά στο Gazzetta.gr εξερχόμενος από τις επαφές και το δείπνο της Δευτέρας με FIFA - UEFA και ΕΠΟ.

Στην συνέχεια σχολίασε πως «είμαστε συντεταγμένοι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θεωρούμε ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα