Κούγιας: «Οσοι κοροϊδεύουν θα πάνε σπίτια τους»

Κούγιας: «Οσοι κοροϊδεύουν θα πάνε σπίτια τους»

Gazzetta team
Κούγιας: «Οσοι κοροϊδεύουν θα πάνε σπίτια τους»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ άφησε... αιχμές για τον Αχιλλέα Μπέο και γενικότερα την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Αιχμές για τον Αχιλλέα Μπέο άφησε ο Αλέξης Κούγιας, μέσω γραπτής του δήλωσης.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
Πληροφορήθηκα πριν από λίγο από συνεργάτες μου που ήταν εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο, ότι μόλις μπήκε η αποστολή της ομάδος μας για το καθιερωμένο ζέσταμα, με εντολή του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος μάλιστα γέλαγε επιβραβεύοντας αυτή τη χυδαιότητα, στα μεγάφωνα του Πανθεσσαλικού Σταδίου μετέδιδαν το γνωστό δημοτικό τραγούδι «μπήκαν τα γίδια στο μαντρί» και αμέσως μετά έπαιζαν το ίδιο τραγούδι, που έπαιζε η θυγατρική του ΠΑΟΚ και υποψήφια για υποβιβασμό στην Super League 2 λόγω της πολυιδιοκτησίας, Ξάνθη, «Σουζάνα», το οποίο όπως είναι γνωστό ο υπάλληλος του Σαββίδη πλέον Άρης Πιαλόγλου ανέφερε στη χυδαία ανακοίνωση του για μένα.
Για τον Μπέο δεν εκπλήσσομαι, γιατί είναι γνωστό το ποιόν του, η εν γένει προσωπικότητα του και η αγνωμοσύνη του σε αυτούς που τον έχουν ευεργετήσει, άλλοτε πληρώνοντας τις 400.000€ της εγγυήσεως για να βγει από τη φυλακή και άλλοτε βοηθώντας τον στα δικαστήρια, ώστε να είναι σήμερα και δήμαρχος μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος.
Βεβαίως λυπάμαι, γιατί αυτός είναι δήμαρχος Βόλου και όπως λέει ένας απλός οπαδός, ιδιοκτήτης μόλις του 1,5%, αυτού του ποδοσφαιρικού εκτρώματος, της Πύδνας Κίτρους – Βόλος, που προσβάλλει την πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης του Βόλου.
Η σύμπτωση όμως να χρησιμοποιεί στα μεγάφωνα του Πανθεσσαλικού το τραγούδι με το οποίο με υποδέχτηκε η αποδεδειγμένα θυγατρική του ΠΑΟΚ, όπως απεφάνθη πλέον η ΕΕΑ, με κάνει να σκέφτομαι ότι αυτό θα μπορούσε να το κάνει μια άλλη θυγατρική που έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη, σκέψη μου η οποία ενισχύεται από τους 7 δανεικούς που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στην Πύδνα Κίτρους - Βόλος, αλλά και ο πολύ ωραίος ηλεκτροφωτισμός της πόλης του Βόλου, που θα ήθελα να μάθω δημοσίως πόσο κόστισε και ποιος τον έχει πληρώσει, γιατί δεν γνωρίζω αν έχει δημοσιοποιηθεί το κόστος.
Αυτή τη φορά την καταγγελία για την πραγματική ιδιοκτησία της Πύδνας Κίτρους – Βόλος και ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης και για το ποιος κατέθεσε το εταιρικό κεφάλαιο και από ποιες αποδείξεις προκύπτει αυτό, δεν θα την κάνει ο Ολυμπιακός, αλλά θα την κάνω εγώ.
Τα ψέματα έχουν τελειώσει, αυτοί που νομίζουν ότι θα κοροϊδεύουν τα θεσμικά όργανα για μια ζωή θα πάνε πολύ σύντομα σπίτι τους και θα το καταλάβουν όλοι άμεσα, αρχής γενομένης από αύριο Δευτέρα που θα έρθει εδώ ο Πρόεδρος της UEFA κ. Τσέφεριν, μαζί με τον κ. Λάκοβιτς και τους υπόλοιπους ανώτερους συνεργάτες του και θα αποφασίσει το άμεσο μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη.
Τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει και όταν πρέπει και ελπίζω την απάντηση για αυτήν την ανακοίνωση μου εκ μέρους της Πύδνας Κίτρους – Βόλος να την κάνει κάποιος ο οποίος να είναι πραγματικά κάτι σε αυτήν την ομάδα και όχι ο οπαδός του 1,5%, για να μάθουμε επιτέλους ποιο είναι το υπόλοιπο 98,5% που εκτός από εμένα θα θέλει να το μάθει και η ΕΕΑ.
Όχι τίποτα άλλο, γιατί είχα και μια απορία, αφού αυτή η μάδα δεν ανήκει στον Αχιλλέα Μπέο, αλλά σε 100 περίπου ιδιοκτήτες, πως βγήκε ο κάτοχος του 1,5% και προανήγγειλε την πώληση της εταιρείας μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα.
Υ.Γ. Για τον Κομίνη που κράτησε τον ΟΦΗ στην Super League με το όργιο διαιτησίας εις βάρος του άτυχου- άφωνου Πλατανιά και που πριν από λίγες ώρες με την απίστευτη αποβολή του Μάρκοβιτς τον βγάζει και στην Ευρώπη, αλλά και για τους κ.κ. Περέιρα, Τριτσώνη και Κουκουλάκη και του τι έχουν κάνει φέτος εις βάρος της ΑΕΛ σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος, για να μη βγούμε στην Ευρώπη, θα μιλήσουμε αύριο με την ησυχία μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα