Πασχαλάκης: «Ψηλά το κεφάλι, τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Ψηλά το κεφάλι, τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα»

bet365

Αποφασισμένος για την ανατροπή στα πλέι οφ εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης τονίζοντας πως θα πρέπει οι Θεσσσαλονικείς να έχουν ψηλά το κεφάλι και πως το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει.

Αρχικά ο Πασχαλάκης μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV ανέφερε τα εξής: «Σε ένα ντέρμπι οι λεπτομέρειες κρίνουν τα παιχνίδια. Φάγαμε ένα γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και αυτογκόλ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε, ελέγχαμε το ματς, αλλά ένα αυτογκόλ έκρινε το ματς».

Για την φάση του γκολ του Ολυμπιακού και αν ήταν οφσάιντ: «Η στιγμή που χτυπάει το χέρι και πάει προς τα έξω κοιτάζω την μπάλα. Θεωρώ πως είχε βγει, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ότι και να λέμε τώρα από την στιγμή που έχει μετρήσει το γκολ, χάνουμε το χρόνο μας».

Για το που κρίθηκε το ντέρμπι: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι. Το ελέγχαμε αλλά δεν το καταφέραμε. Το κεφάλι ψηλά, τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για εμάς. Πρέπει να το πιστέψουμε και να καταφέρουμε να κάνουμε ότι και πέρσι».

Για την δική του επιστροφή: «Είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, το νιώθω, το βλέπουν και οι συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ πολύ. Το διάστημα που ήμουν εκτός προσπάθησα να βελτιωθώ. Είναι μια περίεργη χρονιά, την ζούμε και θα γίνει αυτοκριτική για όλους στο τέλος».

Για το αν πιστεύει στην ανατροπή στα πλέι οφ με την διαφορά να είναι στο -5: «Πάντα η πίστη μας πρέπει να είναι με το μέρος μας αφού το πιστεύεις ο ίδιος και στην ομάδα αυτό το στοιχείο υπάρχει. Αυτή η ομάδα έχει μάθει να μην τα παρατάει ποτέ και θα το παλέψουμε ως το τέλος. Και για εμένα ξεκινάει το πρωτάθλημα αυτή την στιγμή και θέλω να βοηθήσω τα μέγιστα στο να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για την ατμόσφαιρα στη Τούμπα: «Είναι ευχάριστο να παίζεις παιχνίδια όπως αυτά. Ο κόσμος τα ευχαριστιέται, εμείς το ζούμε περισσότερο και αν θέλεις να λέγεσαι πρωταθλητής πρέπει να παίζεις τέτοια παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα