Οι θέσεις της ΠΑΕ Άρης προς την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA

Οι θέσεις της ΠΑΕ Άρης προς την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι θέσεις της ΠΑΕ Άρης προς την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA

bet365

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε ολοκληρωμένο φάκελο στην Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA ενόψει της αυριανής (24/2) εκδίκασης αλλά και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το χρέος αφορά την παλιά εταιρία.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA κάλεσε σε απολογία τόσο την ΕΠΟ όσο και την ΠΑΕ Άρης για μη τήρηση διεθνούς απόφασης και την έκδοση δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι. Ελληνική Ομοσπονδία και ΠΑΕ Άρης έχουν κοινή γραμμή στην απολογία τους, καθώς τα χρέη αφορούν την παλιά εταιρία κι αυτό αναφέρουν οι «κίτρινοι» στο υπόμνημα που κατέθεσαν και συντάχθηκε από τους νομικούς κ. κ Ζέμπερη, Μπιλίρη, με την παράλληλη προσκόμιση όλων των αποδεικτικών στοιχείων.

Η διαδικασία της απολογίας απαιτεί μόνο την κατάθεση υπομνημάτων, δεν εμπεριέχει νομική παράσταση, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο και το πότε η Πειθαρχική Επιτροπή θα κοινοποιήσει την απόφασή της. Σε κάθε περίπτωση, είναι βέβαιο ότι η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA θα καθορίσει την εξέλιξη και μιας άλλης υπόθεσης, αυτή της απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε στην ΠΑΕ Άρης η παγκόσμια ομοσπονδία.

Η ΠΑΕ Άρης ισχυρίζεται ότι τα χρέη αφορούν την παλιά εταιρία, προς αυτήν την κατεύθυνση είχαν επαφές οι «κίτρινοι» με αξιωματούχους της FIFA αλλά και με Κυβερνητικά στελέχη ενόψει της συνάντησης με το κλιμάκιο των FIFA-UEFA που θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Στην ΠΑΕ Άρης θέλουν πάντως αυτή η υπόθεση να τελειώσει το συντομότερο δυνατό ούτως ώστε να αποκτήσουν τη δυνατότητα κατάστρωσης των σχεδίων τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα