Ντέλετιτς: «Νίκη με Παναθηναϊκό» (vid)

Gazzetta team
Ντέλετιτς: «Νίκη με Παναθηναϊκό» (vid)

bet365

O Mίλος Ντέλετιτς ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Αστέρα για την εβδομάδα που μας πέρασε και κατά τη βράβευσή του στέλνει μήνυμα νίκης ενόψει Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά όσα είπε κατά την βράβευση του:

Για την δεύτερη φορά που αναδεικνύεται BADOUNAS MVP OF THE WEEK:

"Σίγουρα μου δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα και να παίρνουμε νίκες, όπως στον Βόλο. Εχουμε δύο παιχνίδια ακόμα μπροστά μας και πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε".

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

"Στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι και να κερδίζουμε. Εχουμε δύο αγώνες και πιστεύουμε το καλύτερο".

Τέλος, ο Μίλος Ντέλετιτς αφιέρωσε το βραβείο στην ομάδα για την εμφάνιση της στον Βόλο: "Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα. Στον Βόλο ήμασταν καλύτεροι και το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε".

H ενημέρωση των Αρκάδων:

"Ο Milos Deletic αναδείχθηκε BADOUNAS MVP Of The Week για την εμφάνισή του στον αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο Milos Deletic μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων στο asterastripolis.gr αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του ΑΣΤΕΡΑ στον αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. Τη βράβευση στον ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έκανε η κ. Γεωργία Σκορπίδα, η οποία είναι πελάτης της επιχείρησης, Badounas Jewelry".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα