Όταν ο Κουκίν Φλόρες… μπήκε στο μάτι του Πάμπλο Εσκομπάρ

Όταν ο Κουκίν Φλόρες… μπήκε στο μάτι του Πάμπλο Εσκομπάρ

Gazzetta team
Όταν ο Κουκίν Φλόρες… μπήκε στο μάτι του Πάμπλο Εσκομπάρ

bet365

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του Κουκίν Φλόρες αναδείχθηκε μια παλιά ιστορία η οποία «εμπλέκει» τον άλλοτε Περουβιανό ποδοσφαιριστή του Άρη με τον Πάμπλο Εσκομπάρ.

Ατλέτικο Μ. - Λίβερπουλ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Πριν ακριβώς έναν χρόνο, ο Κουκίν Φλόρες άφησε την τελευταία του πνοή, προδομένος από την καρδιά του, σε ηλικία 45 ετών. Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον αιφνίδιο θάνατό του, η εφημερίδα «la republica.pe», θυμήθηκε μια παλιά ιστορία η οποία καταδεικνύει το μέγεθος του ταλέντου του παλιού ποδοσφαιριστή του Άρη. Για την ακρίβεια, ο Περουβιανός άρχισε να παίζει σε επαγγελματικό επίπεδο από ηλικία 16 ετών με τους αγαπημένους του «Sport Boys». Το 1992 και στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Copa Libertadores, η ομάδα του κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με την αγαπημένη ομάδα του Πάμπλο Εσκομπάρ, Ατλέτικο Νασιονάλ, την επίσης κολομβιανή Αμέρικα Ντε Κάλι και την περουβιανή, Σπόρτιγκ Κριστάλ.

Πρόκειται για τη διοργάνωση στη διάρκεια της οποίας ο Κουκίν Φλόρες συστήθηκε στο κοινό της Λατινικής Αμερικής, εντυπωσίασε κόσμο και κοσμάκη, κυρίως όμως τον άλλοτε βαρώνο της κοκαΐνης, Πάμπλο Εσκομπάρ, ο οποίος χρηματοδοτούσε την Ατλέτικο Νασιονάλ καθώς η τελευταία εδρεύει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την πόλη Μεδεγίν. Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Κολομβιανός έμπορος ναρκωτικών εξέφρασε το ενδιαφέρον για την απόκτηση του (τότε) 18χρονου Φλόρες.

«Αυτό έγινε μετά το παιχνίδι με την Ατλέτικο Νασιονάλ. Μου είπαν ότι ρώτησε για μένα ο ιδιοκτήτης της κολομβιανής ομάδας, ο Πάμπλο Εσκομπάρ, καθώς επίσης και ότι ήθελε να με ‘πάει’ στην Ατλέτικο. Η ομάδα αρνήθηκε το ενδιαφέρον κι έτσι έμεινε στη Sport Boys», αποκάλυψε ο ίδιος ο Φλόρες σε τηλεοπτική εκπομπή το 2014.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα