Προς αναβολή η εκδίκαση για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Κατέθεσαν αίτημα ακύρωσης του πορίσματος της ΕΕΑ

Gazzetta team
Προς αναβολή η εκδίκαση για ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Κατέθεσαν αίτημα ακύρωσης του πορίσματος της ΕΕΑ

bet365

Η κίνηση των δύο ομάδων που κατηγορούνται για πολυϊδιοκτησία ενδέχεται να οδηγήσει στην αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα.
Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο να μην εκδικαστεί τη Δευτέρα στο πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας για ΠΑΟΚ και Ξάνθη! Η ομάδα της Θράκης και ο Δικέφαλος του Βορρά κατέθεσαν στο διοικητικό Εφετείο αίτημα για ακύρωση του πορίσματος της ΕΕΑ και ταυτόχρονα αίτηση προσωρινής διαταγής να μην χρησιμοποιηθεί στην εκδίκαση της υπόθεσης από τα αθλητικά όργανα, μέχρι να συζητηθεί η πρώτη αίτησή της από τα αρμόδια δικαστικά όργανα. Πλέον, ανάλογα με την απόφαση του Εφετείου, θα δούμε αν η υπόθεση θα "παγώσει", θα καθυστερήσει ή αν όντως θα εκδικαστεί από τον αθλητικό δικαστή τη Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα