Παναθηναϊκός: Μετά το 2017, ολοταχώς για την «μεγάλη» άδεια

Παναθηναϊκός: Μετά το 2017, ολοταχώς για την «μεγάλη» άδεια

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μετά το 2017, ολοταχώς για την «μεγάλη» άδεια

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει καταγράψει τεράστια οικονομική πρόοδο και σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, το «τριφύλλι» θα αδειοδοτηθεί εξ΄ ολοκλήρου μετά από τρία χρόνια!

Μίλαν - Γιουβέντους με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Την άνοιξη του 2018 ο άδειος φάκελος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφερε τον σύλλογο μια… ανάσα από τον υποβιβασμό. Ο σύλλογος δεν πήρε άδεια, ο κανονισμός άλλαξε και αντί για πτώση στην Β’ Εθνική το «τριφύλλι» ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 και είχε σοβαρούς περιορισμούς στις μεταγραφές.

Έναν χρόνο αργότερα και ενώ σταδιακά η κανονικότητα στις πληρωμές επανήλθε, οι «πράσινοι» κατάφεραν να αδειοδοτηθούν αλλά όχι στον μέγιστο βαθμό. Το πλάνο βιωσιμότητας που παρουσίασαν δεν εγκρίθηκε και η ποινή, αφορούσε πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Φέτος, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται οικονομικά, στην καλύτερη κατάσταση της τελευταίας τριετίας. Έχει διακανονισμένες όλες τις οφειλές σε βάθος τριετίας, το χρέος του αναμένεται στο φινάλε της σεζόν να έχει πέσει στα 14 εκατομμύρια ευρώ και η εικόνα της εταιρίας δεν έχει καμία σχέση με το… αμαρτωλό παρελθόν.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πάρει κανονικά άδεια μετά το 2017. Δηλαδή στον φάκελό του θα είναι όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να εγκριθεί και το πλάνο βιωσιμότητας. Χωρίς την «μεγάλη» άδεια, το «τριφύλλι» δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της UEFA, ακόμη και αν η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφασίσει να άρει τον τελευταίο χρόνο της τιμωρίας του κλαμπ.

Οι πιθανότητες είναι λίγες (ελάχιστες αν δεν εξεταστούν συνολικά όλες οι περιπτώσεις των τιμωρημένων ομάδων), ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κάνει το καθήκον του, να πάρει κανονικά την άδεια και στην συνέχεια να περιμένει ευχάριστες εξελίξεις από την Νιόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα