«Συνάντηση του Γιώργου Σαββίδη στη Βραζιλία για Φορταλέζα»

«Συνάντηση του Γιώργου Σαββίδη στη Βραζιλία για Φορταλέζα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Συνάντηση του Γιώργου Σαββίδη στη Βραζιλία για Φορταλέζα»

bet365

Στην Βραζιλία θα ταξιδέψει στο τέλος του μήνα ο Γιώργος Σαββίδης προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Φορταλέζα σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Tuttomercato».

Μίλαν - Γιουβέντους με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να επενδύσει στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο δίχως να έχει διευκρινιστεί ο τρόπος της συνεργασίας κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο πρόεδρος της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ στο gazzetta.gr.

Ο ατζέντης Λέο Κορνασίνι, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τους νταμπλούχους Ελλάδας είναι ο άνθρωπος, ο οποίος έχει αναλάβει να φέρει σε επαφή τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με το «Tuttomercato» για τον σκοπό αυτό θα ταξιδέψει σε περίπου δύο εβδομάδες στη Βραζιλία ο Γιώργος Σαββίδης».

«Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει την Φορταλέζα και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Στο τέλος του μήνα, χάρις στις ενέργειας του ατζέντη Λεονάρντο Κορνασίνι, θα γίνει μια συνάντηση ανάμεσα στον μεγάλο γιο του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Γιώργο Σαββίδη, για να θέσει τις βάσεις και να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα