Για το βήμα παραμονής ο Παναιτωλικός

Gazzetta team
Για το βήμα παραμονής ο Παναιτωλικός

bet365

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Βόλο στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 23ης αγωνιστικής και με νίκη ξεφεύγει και άλλο από την τελευταία θέση και τον Πανιώνιο.

Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι και τα ιδανικά αλλά ο Παναιτωλικός μετά και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου έχει βελτιωθεί αφού η εικόνα της ομάδας δεν έχει καμία σχέση με αυτή του πρώτου γύρου. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Μάκη Χάβου ηττήθηκε με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ματς όπου θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Μεσοβδόμαδα τα πήγε καλά κόντρα στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου κι έμεινε στο 1-1. Στα αγωνιστικά, έτοιμος ο Κνετ, εκτός οι Λιάβας, Λουσέρο και Αριγίμπι.

Ο Βόλος ταξίδεψε στο Αγρίνιο έχοντας φτιάξει την ψυχολογία του μετά τη νίκη επί της Λαμίας με 1-0. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από τέσσερις αγώνες και μόλις ένα βαθμό σε αυτούς. Ο Αλμπέρτο Γκαγέγο δεν υπολογίζει στους Ζοάο και Γέντρισεκ, ενώ εκτός λόγω ίωσης έμεινε και ο Τσαούσης. Στην αποστολή επιστρέφουν Κανταμουρό και Μαξ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα (10/2)
Παναιτωλικός - Βόλος (18:00, ERTsports)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα