AEK: Αποστολή με Σιμάνσκι

AEK: Αποστολή με Σιμάνσκι

Gazzetta team
AEK: Αποστολή με Σιμάνσκι

bet365

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Βόλο βρίσκεται για πρώτη φορά ο Ντάμιαν Σιμάνσκι, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Τσιγκρίνσμκι, αλλά και οι Γιακουμάκης, Χουλτ, Λιβάια, Κρίστιτσιτς. Κανονικά στην αποστολή και ο Ολιβέιρα.

Με το νέο της μεταγραφικό απόκτημα πάει στον Βόλο η ΑΕΚ. Ο Μάσιμο Καρέρα, πήρε στην αποστολή για πρώτη φορά μαζί του τον Ντάμιαν Σιμάνσκι ο οποίος δεν αποκλείεται και να ντεμπουτάρει. Σε αυτή βρίσκεται και ο Ολιβέιρα για τον οποίο υπάρχουν μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν στο στόχαστρο της Γουλβς.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ένιωσε μια ενόχληση στην αριστερή γαστροκνημία και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο. Επίσης, εκτός είναι οι τιμωρημένοι Λιβάια, Κρίστιτσιτς, ο Χουλτ που είχε οσφυαλγία, αλλά και ο Γιακουμάκης. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμος είναι ο Παουλίνιο.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιούσης, Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα