Super League: Οι 18 που δεν έχουν χάσει αγώνα...

Φώτης Καρακούσης
Super League: Οι 18 που δεν έχουν χάσει αγώνα...

bet365

Λίγο πριν το τέλος του 2019 και με 16 αγωνιστικές ολοκληρωμένες, το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους 18 παίκτες που δεν έχουν απουσιάσει από κανέναν αγώνα, είτε ως βασικοί, είτε ως αλλαγή.

Αυτόματο Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Λίγες μέρες έμειναν για να ολοκληρωθεί το 2019 και να έρθει το 2020. Στο πρωτάθλημα που τρέχει έχουν διεξαχθεί 16 αγωνιστικές με τον ΠΑΟΚ να είναι στην κορυφή με 40 βαθμούς, τον Ολυμπιακό να ακολουθεί με 38 και την πρώτη εξάδα που δίνει την είσοδο στα playoffs να συμπληρώνουν οι ΑΕΚ (28), ΟΦΗ (23), ΑΕΛ, Άρης και Παναθηναϊκός με 22.

Σε αυτές τις 16 αγωνιστικές υπάρχουν 18 παίκτες που έχουν δώσει το παρών σε όλες. Δεν έχουν λείψει ούτε από έναν αγώνα, είτε παίζοντας σε όλα τα ματς, είτε μπαίνοντας ή βγαίνοντας αλλαγή. Από αυτούς οι τέσσερις είναι τερματοφύλακες (Διούδης, Σα, Κρίστινσον και Παπαδόπουλος), ενώ έξι είναι οι ομάδες που διαθέτουν από δύο παίκτες στην συγκεκριμένη λίστα. Ο λόγος για τους ΠΑΟΚ (Μίσιτς, Γιαννούλης), ΑΕΛ (Κρίστινσον, Μόρας), ΟΦΗ (Γιαννούλης, Τσιλιανίδης), Παναιτωλικός (Πιερ, Ντίας), Αστέρας Τρίπολης (Παπαδόπουλος, Βαλιέντε) και Ατρόμητος (Γούτας, Μανούσος).

Την 18άδα συμπληρώνουν οι Διούδης (Παναθηναϊκός), Ρόουζ (Άρης), Σα (Ολυμπιακός), Καρασαλίδης (Ξάνθη), Φεράρι (Βόλος), Βάντερσον (Λαμία). Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής (στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League μετράνε και τις καθυστερήσεις), είναι ο Διούδης ο οποίος έχει παίξει 1.539 και την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Ρόουζ (1.538), Κρίστινσον (1.527), Γιαννούλης Δ. (1.525), ενώ στην πέμπτη θέση είναι οι Καρασαλίδης και Γούτας που έχουν από 1.524.

Στα αξιοσημείωτα της συγκεκριμένη λίστας με τους παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, είναι πως βλέπουμε δύο αδέρφια. Συγκεκριμένα οι Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ και ο Κωνσταντίνος Γιαννούλης του ΟΦΗ έχουν από 16 συμμετοχές με τον πρώτο να έχει παίξει 1.525 λεπτά και τον δεύτερο 1.506. Τέλος ο μεγαλύτερος σε ηλικία στην λίστα είναι ο Μόρας που στα 38 του έχει παίξει 1.484 λεπτά, ενώ από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος, μόνο οι ΑΕΚ και Πανιώνιος δεν έχουν κάποιον ποδοσφαιριστή που να έχει παίξει και στα 16 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί ως τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα