Ντουρμισάι: Οριστική συμφωνία Αρη-Ολυμπιακού

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ντουρμισάι: Οριστική συμφωνία Αρη-Ολυμπιακού

bet365

Ολυμπιακός και Αρης συμφώνησαν σε όλα και ο Φιόριν Ντουρμισάι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη και στους «κίτρινους».

Build A Bet στο Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Μόνο οι υπογραφές των συμβολαίων απομένουν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι από τον Άρη, καθώς υπάρχει δεδομένη συμφωνία μεταξύ των «κίτρινων» με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση των δικαιωμάτων του αθλητή ο οποίος μάλιστα αναμένεται να υπογράψει (ενδεχομένως εντός της ημέρας) το συμβόλαιό του με τον Άρη. Παράλληλα, θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα ούτως ώστε να τεθεί στη διάθεση του Μίκαελ Ένινγκ.

Η περίπτωση του 23χρονου επιθετικού είναι ξεχωριστή δεδομένου του ότι ο Άρης προσπάθησε να τον αποκτήσει και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Ντουρμισάι επέλεξε να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Λίγες εβδομάδες μετά παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπέβερεν. Το κεφάλαιο «Ντουρμισάι» δεν θα άνοιγε για τον Άρη αν ο παίκτης έπαιρνε χρόνο συμμετοχής και είχε τον αγωνιστικό ρόλο που θα ήθελε στη βελγική ομάδα. Δεν τον βρήκε και όλα τα δεδομένα άλλαξαν από την ημέρα του τερματισμού του δανεισμού του από την Μπέβερεν. Η κρούση του Άρη ήταν στο… τραπέζι, ακολούθησαν νέες επαφές όλων των εμπλεκόμενων πλευρών και από τις αρχές της εβδομάδας φάνηκε ότι αυτή η ιστορία θα καταλήξει σε συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα