Στο προσκήνιο ο Ντουρμισάι

Στο προσκήνιο ο Ντουρμισάι

Βασίλης Βλαχόπουλος
Στο προσκήνιο ο Ντουρμισάι

bet365

Ο τερματισμός του δανεισμού του Φιορίν Ντουρμισάι από την Μπέβερεν άλλαξε τα δεδομένα και πλέον ο Άρης έχει λόγους να πιστεύει στην απόκτησή του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρης κινείται για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού καθώς το είχε κάνει και πριν ο παίκτης υπογράψει πολυετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, τον Ιούλιο του 2019. Τότε οι «κίτρινοι» του παρείχαν βασικό αγωνιστικό ρόλο και κατ’ επέκταση χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, ο Ντουρμισάι επέλεξε να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό παρότι γνώριζε ότι δεν θα έβρισκε ρόλο. Κι αυτό αποδείχθηκε μέσα από τον δανεισμό του στην Μπέβερεν. Στη βελγική ομάδα ο 23χρονος δεν βρήκε τον χρόνο που επιζητούσε και κυρίως των πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μέτρησε μόλις εννιά συμμετοχές, ο αγωνιστικός χρόνος του δεν ξεπέρασε τα 492 λεπτά και σημείωσε δύο τέρματα.

Το όνομα του Ντουρμισάι είχε διαγραφεί από τη μεταγραφική λίστα του Άρη, πλέον όμως επανήλθε λόγω του τερματισμού του δανεισμού του από την Μπέβερεν. Αυτή τη στιγμή ο παίκτης πρέπει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό στον οποίον όμως δεν υπολογίζεται. Πάνω σ’ αυτό ποντάρει και ο Άρης για να τον αποκτήσει με μια μορφή αντίστοιχη μ’ αυτή που έχει προτείνει για τον Μπρούνο (η περίπτωση του οποίου πλέον έχει δυσκολέψει) δηλαδή να αποκτήσει τα δικαιώματά του, αφήνοντας ποσοστό μεταπώλησης. Αυτό είχε συμβεί και στην περίπτωση του Μανώλη Σιώπη ο οποίος ήρθε στον Άρη ως ελεύθερος και ο Ολυμπιακός κράτησε ποσοστό μεταπώλησης και ουσιαστικά επωφελήθηκε από την πώληση του διεθνούς μέσου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα