ΠΑΟΚ: Το «ασπρόμαυρο» Χριστουγεννιάτικο πάρτι! (pics)

ΠΑΟΚ: Το «ασπρόμαυρο» Χριστουγεννιάτικο πάρτι! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το «ασπρόμαυρο» Χριστουγεννιάτικο πάρτι! (pics)

bet365

Η καρδιά της Θεσσαλονίκης ντύθηκε στα ασπρόμαυρα για το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρουσία των Πασχαλάκη, Λάμπρου και του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και φέτος το καθιερωμένο «ασπρόμαυρο» πάρτι στο κέντρο της πόλης. Το ραντεβού το πρωί του Σαββάτου (21/12) ήταν σ’ ένα από τα πιο κεντρικά σημεία, το «Κόκκινο Σπίτι», μπροστά από το κατάστημα του «Δικεφάλου».

Γνωστές pop & rock μπάντες της πόλης, η μουσικοχορευτική ομάδα του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδας και ο Master Tempo, έδιναν το ρυθμό στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας για ένα πάρτι γεμάτο μουσική και χορό.

Εκατοντάδες φίλοι πολιόρκησαν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Λάζαρο Λάμπρου, που έδωσαν το παρών, για ένα αυτόγραφο, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, που στην ολιγόλεπτη ομιλία του, ευχήθηκε «πολλά πρωταθλήματα για την πόλη».

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους φίλους, με πολλά δώρα και εκπλήξεις από τους χορηγούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΙΕΚ Δέλτα 360 και Protergia.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το απόγευμα(17:30-20:00) στον επάνω όροφο του PAOK FC City Store 1926, με πολλά παιχνίδια για τα παιδιά και άφθονη μουσική.

Δείτε φωτογραφίες από την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΠΑΟΚ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα