Δεν θα γίνει η συνεδρίαση επιτροπής καθοδήγησης για την βία μετά τα όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκης»

Φώτης Καρακούσης
Δεν θα γίνει η συνεδρίαση επιτροπής καθοδήγησης για την βία μετά τα όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκης»

bet365

Για το πρωί της Δευτέρας ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση της επιτροπής καθοδήγησης για την βία στην οποία θα συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι Αυγενάκης, Χούμπελ αλλά αυτό δεν θα γίνει μετά τα περιστατικά στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Μάιντς - Άιντραχτ με Live Streaming* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Είχε ανακοινωθεί από την Πέμπτη. Την Δευτέρα το πρωί θα πραγματοποιούνταν στο Υφυπουργείο Αθλητισμού η πρώτη συνεδρίαση της Steering Committee. Της επιτροπής που συστήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Υφυπουργείου σε συνεργασία με FIFA/UEFA για την ασφάλεια στα γήπεδα, την αντιμετώπιση της βίας και την ακεραιότητα των διοργανώσεων.

Στις προγραμματισμένες εργασίες εκτός φυσικά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη θα έδινε το παρών (μεταξύ άλλων) και ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Xέρμπερτ Χούμπελ.

Ομως μετά τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης» η συγκεκριμένη συνεδρίαση δεν έγινε ποτέ!

Οπως γινόταν γνωστό από την πλευρά του Υφυπουργού, ήταν μια κοινή απόφαση. Μια κοινή απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και των FIFA/UEFA από την Ελβετία! Για ποιον λόγο; Οπως γράφουμε για τα όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκης» και πιο συγκεκριμένα για τις συμπεριφορές απέναντι σε ανθρώπους των FIFA/UEFA αλλά και για τις συμπεριφορές προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και από τις δύο ομάδες!

Ήταν όλοι εκεί

Αξίζει να τονιστεί πως όλα τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής, εκτός των Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Mark Timmer (Σύμβουλος Ασφάλειας και Προστασίας Αγώνων UEFA) και Nicolas Raudenski (Αξιωματούχος Ακεραιότητας Διοργανώσεων UEFA) ήταν στην αίθουσα που ήταν προγραμματισμένη να γίνει η συνεδρίαση. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο πρόεδρος της Super League Μηνάς Λυσάνδρου, ο ομόλογός τους της Footballw League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, αλλά και οι υπόλοιποι, βρισκόντουσαν στην ώρα τους και μετά από πάνω από μισή ώρα υπήρξε η ενημέρωση πως τελικά η συνεδρίαση θα αναβληθεί.

Η κοινή ανακοίνωση Υφυπουργού, FIFA, UEFA

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, FIFA και UEFA έχει ως εξής: «Έπειτα από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, καθώς και τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς, αλλά και εκείνα κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από διαβουλεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού με τη FIFA και την UEFA. Η FIFA, η UEFA και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταδικάζουν με τον πιο δυνατό τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα