ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» του Λέο Ζαμπά! (pic)

ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» του Λέο Ζαμπά! (pic)

ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» του Λέο Ζαμπά! (pic)

bet365

Η απάντηση του Βραζιλιάνου επιθετικού του ΠΑΟΚ στην κίνηση των συμπαικτών του να του αφιερώσουν το γκολ της νίκης κόντρα στην ΑΕΛ

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και αμέσως ο Αντρέ Βιεϊρίνια έτρεξε προς τον πάγκο του «Δικεφάλου» παίρνοντας μια φανέλα. Όχι, όποια κι όποια φανέλα, αλλά αυτή του τραυματία Λέο Ζαμπά.

Ο αρχηγός και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αφιέρωσαν το γκολ στον νεαρό Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο μηνίσκο.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό που κάνατε για μένα σήμερα, το εκτιμώ πολύ! Καλή νίκη, άλλοι τρεις βαθμοί», σχολίασε από την πλευρά του ο Λέο Ζαμπά.

Thank you very much guys for what you did for me today, I appreciate a lot!! Good victory, more 3 points #paok #paokara @paok_fc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@leojaba98) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα