Φερέιρα: «Πάντα παίζουμε στο σπίτι μας»! (vid)

Φερέιρα: «Πάντα παίζουμε στο σπίτι μας»! (vid)

Φερέιρα: «Πάντα παίζουμε στο σπίτι μας»! (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής αποθεώνει τους φίλους του ΠΑΟΚ για την εντυπωσιακή παρουσία τους και στις κερκίδες του «Γεντί Κουλέ» για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα διατηρεί μια ανοικτή σχέση επικοινωνίας με τους φιλάθλους του «Δικεφάλου» τους οποίους και μνημονεύει σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του, είτε αυτή γίνεται πριν ή μετά τους αγώνες, είτε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Με ένα video που ανάρτησε τη Δευτέρα (11/11) στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram, ο Πορτογάλος τεχνικός αισθάνθηκε την ανάγκη και την υποχρέωση, όπως έχει πει, να ευχαριστήσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την παρουσία του και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

«Είτε στην Τούμπα, είτε εκτός, πάντα παίζουμε στο σπίτι μας», ανέφερε ο Αμπέλ Φερέιρα στο σχόλιο του αποθεώνοντας τους οπαδούς του «Δικεφάλου».

At Toumba or away, we always play at home! #paokfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abel Ferreira (@coachabelferreira) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα