Φερέιρα: «Θα αποφασίσουμε το καλύτερο για τον Βιεϊρίνια» (vid)

Φερέιρα: «Θα αποφασίσουμε το καλύτερο για τον Βιεϊρίνια» (vid)

Φερέιρα: «Θα αποφασίσουμε το καλύτερο για τον Βιεϊρίνια» (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την επιστροφή του αρχηγού, την επίδραση του στους Πρωταθλητές Ελλάδας και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αρχικά ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για την επιστροφή του Αντρέ Βιεϊρίνια στην ομάδα και το κατά πόσο είναι έτοιμος να τη βοηθήσει στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (9/11) στο Ηράκλειο.

«Ο Αντρέ είναι ένας παίκτης που μας δίνει έξτρα θετική ενέργεια, μπήκε καλά στο ματς με τον Παναθηναϊκό και πέτυχε δύο γκολ. Θα μιλήσω μαζί του ώστε να καταλάβω αν νιώθει έτοιμος να μας βοηθήσει όντας μέρος των βασικών, ή αν νιώθει καλύτερα να έρχεται ακόμα ως βοήθεια από τον πάγκο, μιας και γνωρίζουμε ότι βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής της φυσικής κατάστασης, οπότε θα δούμε αν θα ξεκινά από την αρχή ή από τον πάγκο. Θα μιλήσω μαζί του και θα αποφασίσω το καλύτερο για την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή».

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον ΟΦΗ ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε:

«Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε αυτό που πρέπει ως ομάδα. Να δώσει ο καθένας από εμάς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Ο ΟΦΗ είναι ένας αντίπαλος πολύ καλά οργανωμένος, με θετική προσέγγιση στο παιχνίδι, με παίκτες πολύ γρήγορους στην επιθετική γραμμή, ικανούς τόσο στην οργανωμένη επίθεση, όσο και στις αντεπιθέσεις, οπότε έχουμε όλα τα στοιχεία για ένα καλό παιχνίδι. Εμείς ως μεγάλη ομάδα που είμαστε θέλουμε να μπούμε δυνατά και αποφασιστικά, κυνηγώντας τη νίκη και τα γκολ ως το τελευταίο λεπτό»

Οι συνδρομητές του PAOK TV μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα