ΠΑΟΚ: Τίποτα δεν είναι τυχαίο, Λέο…

ΠΑΟΚ: Τίποτα δεν είναι τυχαίο, Λέο…

bet365

Μόνο τυχαία δεν προέκυψαν τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που κοιτάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού του ΠΑΟΚ ακόμη και με τη μορφή δανεισμού.

Ο Λέο Ζαμπά ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά γρήγορα μοιάζει να έχει βγει… εκτός πορείας. Τα περσινά κατορθώματά του, τέτοια εποχή στη Λευκορωσία απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, τον έκαναν ακόμη περισσότερο γνωστό στον κόσμο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Όμως, λες και ο χρόνος σταμάτησε κάπου εκεί. Άντε να φτάσαμε μέχρι τους πρώτους μήνες του 2019 όταν είδαμε κάτι θετικό από τον Βραζιλιάνο στο γήπεδο. Μετά; Σαν να έμεινε εκεί, ειδικά μετά από ένα ταξίδι του στην Πορτογαλία. Ήταν στη διακοπή του Πάσχα όταν του μπήκαν οι πρώτες ιδέες περί μεταγραφής στο εξωτερικό. Το ίδιο και το καλοκαίρι που ακολούθησε με πολλές ομάδες -μία εξ αυτών η Βέρντερ Βρέμης- να δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

Ο Ζαμπά στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος και ολοκλήρωσε την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα με 7 γκολ και 11 ασίστ σε 40 ματς. Νούμερα που δεν περνούν απαρατήρητα, αλλά δεν σημείωσαν και την παραμικρή πρόοδο.

Σε 9 ματς και 427 λεπτά συμμετοχής στη φετινή σεζόν ο Ζαμπά έχει μείνει στο… μηδέν. Ένα καλό ημίχρονο στο πρώτο ματς με τον Άγιαξ και μετά… το απόλυτο μηδέν.

Η χρονιά ξεκίνησε άσχημα για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, που μπορεί να εντυπωσιάζει τον Φερέιρα στις προπονήσεις, όπως λέγεται, αλλά συνεχίζει στο γήπεδο να μην παράγει τίποτα θετικό γι’ αυτό έφτασε να είναι δεύτερη και τρίτη επιλογή.

Τα μηνύματα που είχε να πάρει, τα πήρε, από τους «ασπρόμαυρους», μετά τον αποκλεισμό από την Σλόβαν.

Οι Πορτογάλοι γράφουν και σήμερα πως η Σπόρτινγκ ενδιαφέρθηκε για «το βραζιλιάνικο μαργαριτάρι» από το καλοκαίρι. Οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ ήταν υψηλές, ο Φερέιρα είχε τον Ζαμπά ως πρώτη επιλογή, μπροστά από το Λημνιό, οπότε η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Τώρα, ενόψει Ιανουαρίου, λέγεται πως η ομάδα της Λισαβόνας συζητάει ακόμη και για την περίπτωση δανεισμού του Βραζιλιάνου, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το 2023 και δίπλα από τη ρήτρα αποδέσμευσης υπάρχει το νούμερο των 20.000.000 ευρώ.

Η Σπόρτινγκ αποκλείεται να πλησιάσει στα ποσά που αξιώνει ο ΠΑΟΚ, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο δανεισμού, με ένα πολύ υψηλό «buy-out», ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει και μια άλλη σημαντική παράμετρος στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων.

Αυτή η παράμετρος έχει να κάνει με τον Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την ομάδα της Λισαβόνας μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γι’ αυτό και ο Ιανουάριος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα… καυτός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα